free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηλυσιακός εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών

Με τη τύχη τους ή αν θέλετε με την ατυχία τους στα έχουν στον Ηλυσιακό μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ερμή Ζωνιανών στο Ρέθυμνο.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Παπασπύρου (ΦΩΤΟ μαζί με την ομάδα) παρότι προηγήθηκαν στο 70’ με γκολ του Μάλτσι, κατάφεραν να δεχθούν την ισοφάριση στο 90+5 από τον Πασιαλή και να μείνουν με την πικρία της ισοπαλίας.

 

Πάντως, οι κιτρινόμαυροι έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι στο 40 κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Πιπίνη ως επιθετικο  φάουλ.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλυσιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε μια από τος πιο δύσκολες έδρες του ομίλου.

 

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Πατεμτζής) Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Σταθουλόπουλος (67’ Πασιαλής), Σκουτέλης (77’ Κλίνης), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (88’ Γιακουμάκης), Πλουσής (48’ Νοκάι).

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης,  Μουσταφίδης (27’ λ.τρ. Παπαδημητρίου), Αμανατίδης, Τριανταφύλλου (55’ Μάλτσι), Τσίτσαρης, Ιωάννου, Γκέζος (80’ Γεωργαμλής), Σουλελές (86’ Τσινιας)

Related posts

Η Ερμιονίδα 1-0 τον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

Οι διαιτητές της 22ης, 26ης & 30ης αγωνιστικής σε όλους τους Ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Μανωλιουδάκης Γιάννης… από τις Ακαδημίες του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στον Παναθηναϊκό!!

admin