free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1

Ο Παναιτωλικός έχασε τσουβάλια γκολ και… σαν κόμπρα, ο Λεβαδειακός έφυγε με τεράστιο «διπλό» από το Αγρίνιο (0-1), σκαρφαλώνοντας αήττητος στη 2η θέση! 

Οι Αγρινιώτες έχασαν, δίχως υπερβολή, καμιά δεκαριά, τεράστιες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων και δύο δοκαριών, αλλά οι Βοιωτοί, αφού… χτύπησαν σαν κόμπρα (47′) με τον Νιασέ, είχαν -πέρα από άστρο- σε εξαιρετική μέρα τον Επασί, άντεξαν και πέτυχαν, τελικά, μια τρομερή νίκη (0-1), που τους φέρνει, αήττητους, στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας! 

 

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο πως η τύχη ευνοεί, όχι μόνο τον τολμηρό, αλλά και τον… καλό, και ο Ζοσέ Ανιγκό έχει φτιάξει κάτι, πραγματικά, καλό (ειδικά στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και στην κόντρα επίθεση) στη Λιβαδειά, που βλέπει την ομάδα της πόλης να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, πορεία της στην ιστορία του συλλόγου. 

 

Στους 13 βαθμούς, λοιπόν, οι «πράσινοι», φιγουράρουν, πλέον, σε ακόμη πιο ψηλά… πατώματα, στους οκτώ έμειναν τα «καναρίνια», που πάντως, θα θυμούνται για καιρό την αστοχία τους -με τον Μάκη Χάβο να φωνάζει οργισμένος στο 85′, έπειτα από τη… νιοστή ευκαιρία, «έλεος, έλεος» και να κλοτσάει ό,τι βρίσκει μπροστά του! 

 

Related posts

Η Αρχηγός του Φοίνικα Καλλιθέας Ζωή Γιαννακούλη

Τάσος Ζαφειρίου

Μουντιάλ 2018: Ουρουγουάη – Πορτογαλία 2-1! Καβάνι.. εσύ Σούπερ Σταρ! (Photos/Vid)

Abola Team 2

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Καντά (vid)

abola10