free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σαρωτικός ο Ιάλυσος 4-1 το Ζευγολατιό

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Ιάλυσος κατάφερε να επιβληθεί του Α.Ο Ζευγολατιού με 4-1 πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δύο τέρματα για τους «τοξοβόλους» πέτυχε ο Πόποβιτς και από ένα πρόσθεσαν οι Δήμας και Δελαπόρτας. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Παππά.

Με μοναδικό στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στο ματς ο Ιάλυσος, που έκλεισε το Ζευγολατιό στα καρέ του από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 7’ όταν το σουτ του Καμπλιώνη μπλόκαρε σταθερά ο Σκούρτης, για να έρθει το πολυπόθητο γκολ δυο λεπτά αργότερα. Ο Καμπλιώνης και πάλι επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Δελαπόρτα και κατέληξε στα δίχτυα, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Αλεξιάδη έχοντας την κατοχή, συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες με το σουτ του Πόποβιτς στο 30’ να φεύγει λίγο έξω, ενώ στο 41’ ο Καμπλιώνης με διπλή ευκαιρία δε κατάφερε να σκοράρει και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα το. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δήμας με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Πόποβιτς, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ιάλυσου. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Πολυδωρόπουλος, μέσα στη περιοχή κοντρόλαρε  τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής Φίτσας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο  Πόποβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ ανέβασε το κοντέρ στο 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη για τον Ιάλυσο.

Τυπικής διαδικασίας το ματς στην επανάληψη με τον Ιάλυσο να κάνει συντήρηση δυνάμεων έχοντας καθαρίσει την υπόθεση τρίποντο. Στο 48΄ ο «τοξοβόλος» ευτύχησε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Ο Μαγκάκης επιχείρησε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά το σουτ του Βλάχου απέκρουσε με γροθιές ο Σκούρτης για να έρθει ο αφύλαχτος Πόποβιτς με κοντινό σουτ να διαμορφώσει το 4-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το Ζευγολατιό βρήκε τους χώρους να επιτεθεί. Στην πρώτη της κλασική ευκαιρία μάλιστα η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου πέτυχε και το γκολ της τιμής.  Ο Παινέσης εκτέλεσε φάουλ στο 72΄  και ο Παππάς με κεφαλιά από κοντά μείωσε στο τελικό 4-1.. Από ‘κει και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το τελικό σφύριγμα να δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Ιάλυσο.

Τι άλλο να  έκανε στο ματς. Ο Ζντράβκο Πόποβιτς ήταν αν μη τι άλλο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου στην αναμέτρηση. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε 2 γκολ και έδωσε μια ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη στην ευρεία αυτή νίκη. Εξαιρετική παρουσία και από τον Αντώνη Καμπλιώνη.

ΓΑΣ Ιάλυσος(Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τζουμάγκας, Μαγκάκης, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Φαβάλι(60’ Σταυλάς), Δήμας, Βλάχος(53’ Σπάρταλης), Καμπλιώνης(68’ Πετρούσης), Δελαπόρτας(60’ Αρέτογλου), Πόποβιτς

Α.Ο Ζευγολατιού(Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Πολυδωρόπουλος, Καντιλιεράκης(46’ Ζάρκος), Σπέτσι, Παππάς, Σενάϊ, Γλυκοφρύδης(61’ Κουτσούμπελας), Παινέσης, Καραγκούνης, Αποστολάκης(71’ Μαραθιανός), Μαντζώρος(31’ Μπουργκαγιάνι)

Related posts

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 2

Έτσι ανεβαίνει και 5η ομάδα από τα μπαράζ της Γ Εθνικής!

Abola Team 2

Νίκη Βόλου: «Παράνομη η διαδικασία εγγραφής του Βόλος Ν.Π.Σ. στην ΕΠΣΘ»

Abola Team 2