free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στάθηκε άτυ«Χ»ος ο Ήφαιστος

Στο 0-0 απέναντι στην δυνατή κι αξιόμαχη Κύπρο Κορυδαλλού υποχρεώθηκε ο Ήφαιστος.

 

Την εύνοια της τύχης δεν είχε με το μέρος του Ήφαιστος, ο οποίος στο υποοχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών μένοντας στο 0-0 κόντρα στην Κύπρο Κορυδαλλού στο «Στ. Μελισσουργος».  Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου είχε την υπεροχή στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης χάνοντας τουλάχιστον τέσσερις κραυγαλέες φάσεις για γκολ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 12’ όταν από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ανδρέα Μυλωνά, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Η δεύτερη πολύ μεγάλη φάση χάθηκε για τον Ήφαιστο στο 53’ όταν ο νεοαποκτηθείς Μπάμπης Κεσανίδης λίγο έλειψε στο επίσημο ντεμπούτο του να σκοράρει, αλλά αν και βρέθηεκ μόνος του στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, όπως θα ήθελε, με άμεση συνέπεια να χαθεί η ευκαιρία.

Η Κύπρος Κορυδαλλού στη συνέχεια κέρδισε μέτρα και στο 67’ είχε σουτ του Ταμπουράκη στο κάθετο δοκάρι του Γεωργόπουλου.

Η μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε για το Ήφαιστο στο 91ο λεπτό. Ο Καρακασίδης με εκτέλεση φάουλ από 25 μέτρα υποχρέωσε τον Βασιλειάδη σε δύσκολη επέμβαση και στην εξέλιξη της φάσης ο προωθημένος Γκογκομήτρος σούταρε προς την εστία της Κύπρου, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στον συμπαίκτη του Τουρουντζή και έφυγε πάνω από τα δοκάρια!!!

Διαιτήτευσε ο Ορφανός

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος (76’ Κόντος), Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Σκόνδρας (46’ Τσεσμέλογλου), Δσιδηρόπουλος, Κρίστο (68’ Σβόλης), Ποήττας (60’ Τζιώτης), Καρακασίδης, Μυλωνάς

Κύπρος Κορυδαλλού: Βασιλειάδης, Τσιρκινίδης, Αλευρής (76΄Ντα Κόστα), Πέττας, Κόμης Α., Ρικούνοφ, Βάσσος (71’ Μυταράς), Καλιμπάντης, Ταμπουράκης, Κατσούλας, Κοττάκης

Related posts

Με κεκτημένη ταχύτητα ο ΑΟ Καραβάς, 3-0 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Άνετο 5-1 το Κερατσίνι επί της ΑΕ Περάματος-Οι δηλώσεις των νικητών

Abola Team 3

«Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση η Ένωση Α.Α. Ρέντη

Nάσος Φακίδης