free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμειναν Προοδευτική και Εθνικός!

Παιχνίδι με λίγες φάσεις στον Κορυδαλλό, με την Προοδευτική και τον Εθνικό να μένουν στο 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς πιο κινητικοί και έχασαν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν. Αυτή που είχε την φάση του πρώτου μέρους όμως ήταν η Προοδευτική. Ο Μπέλερης, έπιασε στο 45′ ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και τελικά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

Στην επανάληψη, η «Προο» ήταν πιο δραστήρια, αλλά όπως ο Εθνικός στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε κάποια καλή στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, έχασαν την κλασική ευκαιρία για να πάρουν το παιχνίδι, όταν ο Καραλής βρέθηκε απέναντι στον Μπαντίκο αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα και για πολύ ώρα στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Εθνικό, που έφυγε τόσο από την Νεάπολη όσο και από τον Κορυδαλλό αήττητη, παίρνοντας από έναν βαθμό, φτάνοντας τους 5 στο πρωτάθλημα. Αντίθετα η Προοδευτική, μετά την ήττα από τον Διαγόρα, παρέμεινε αήττητη στην έδρα της στο δεύτερο ντέρμπι που έδωσε και έφτασε τους 4 βαθμούς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαιτσίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Χρήστου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (25′ λ.τ. Δηλαβέρης), Κουιρουκίδης (69′ Ζαχαράτος), Ντάλλας

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Μισέλ, Καραλής (74′ Μάναλης), Μακρυγιάννης (80′ Χατζησάββας), Ρομάνο, Παυλάκης.

Πηγή: gazzetta

Related posts

Πήρε Κεγαχιά ο ΠΟ Τρίγλιας

Abola Team 2

“Διπλό” χτύπημα για το Σιδηρόκαστρο!

Abola Team 2

Τον έμπειρο μέσο Σκάρο πήρε ο Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2