free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ρουφ 1-0 τον Μικρασιατικό-Οι νικητές αφιέρωσαν τη νίκη στον ποδοσφαιριστή της “Αούστρια” Γαλάνη-Όλες οι παρουσίες στο ματς

Η κίνηση του τεχνικού Γιάννη Σιλεβίστα να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο Νταβαρίνο άλλαξε την ροή του αγώνα και έφερε τη νίκη στο Ρουφ που πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο με σκορ 1-0 με αντίπαλο τον Μικρασιατικό.

Το ματς που το παρακολούθησε πολύς κόσμος είχε πάθος και οι παίκτες των δύο ομάδων που έχουν παράπονα από την διαιτησία έβγαλαν πολύ ενέργεια. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ο νεαρός αμυντικός του Ρουφ Μπέρτζος στο 88′ με κοντινό σουτ εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Νταβαρίνου. Στο 43′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Συράκος, απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες από την πλευρά των νικητών ενώ στο 8′ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για σπρώξιμο του Θαναηλάκη μέσα στην περιοχή. Σωτήριες επεμβάσεις πραγματοποίησε ο γκολκίπερ του Μικρασιατικού Καψάλης, στο 29′ σε σέντρα σουτ του Φωτόπουλου, στο 47′ και 69′ σε εξ’ επαφής σουτ του Συράκου και στο 81′ σε τετ α τετ σουτ του Φωτόπουλου. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Κολλιάκο, Σταυρόπουλο. ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Μπένας(59′ Νταβαρίνος), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Καρυπίδης(65′ Λαγκαδινός), Ζήσης(46′ Κουτσοβέλης), Συράκος(71′ Χατζής), Τομπουλίδης, Φωτόπουλος. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καψάλης, Γκεμίσης, Καρατζάς, Θ. Βλάχος(90′ Τσέλιος), Μπιρμπιλής, Η. Κολοβός(89′ Κατωπόδης), Νταντής(63′ Πετρίτσης), Χαζιζάς(73′ Π. Βλάχος), Θαναηλάκης, Α. Κολοβός, Ψαραδέλης.

Από το Ρουφ πολύ καλοί ήταν ακόμα οι Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος και σταθερός σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει ήταν ο γκολκίπερ Μάκης Κουνάδης ενώ από τον Μικρασιατικό πολύ καλοί ήταν οι Θαναηλάκης, Ψαραδέλης, Πετρίτσης, Α. Κολοβός.

Μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που έκαναν στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola,gr ο τεχνικός της ομάδας του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας και οι παίκτες του Ρουφ αφιέρωσαν την νίκη στον τραυματία παίκτη της ομάδας Γιώργο Γαλάνη που υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από ρήξη χιαστών. Μάλιστα ο Γιάννης Σιλεβίστας μιλώντας για τον Γαλάνη είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν ο MVP της προετοιμασίας. Εξάλλου, ανεβάζει ρυθμούς ο άσος του Ρουφ Γιάννης Τζώρτζης ο οποίος σπάει ρεκόρ στην αποθεραπεία του αφού αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι επιστρέφει σε 1,5 μήνα, αλλά τελικά θα επιστρέφει σε λιγότερο από ένα μήνα και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Πολύς κόσμος στο γήπεδο έκανε αναφορά γιά τον χαμό του γνωστού παράγοντα Ηλία Νικολαϊδη.

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο παράγοντας του Μικρασιατικού Μιχαηλίδης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο άσος του Ρουφ Γουσούλης, από το Ρουφ ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αντώνης Κουσουρίδης, ο τεχνικός των Νέων Θωμάς Μανώλης και ακόμα οι Τσιμπλάκης, Βλασταράκης, Κώστας Κουνάδης, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Παντζάκης, ο γνωστός παράγοντας Παπαμακάριος και ο θρυλικός παράγοντας του Θρίαμβου Αθηνών Δαρδαμάνης και από την ΕΠΣΑ ο Τάσος Λυμπέρης.

Με παιδιά-παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο το Ρουφ.

 

Related posts

Καββαδίας(Παπάγος):”Να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό”(vid)

abola10

Επέστρεψαν με… “χ”αμόγελο τα Μελίσσια

abola10

Με την σφραγίδα του Μιχ. Παπαδόπουλου και με την δημιουργικότητα του Νταουτάι οι Αγ. Ανάργυροι 3-0 την Αγ. Παρασκευή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3