free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Να κάνουμε την έδρα μας φρούριο!»

Στην ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα τοπυ να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Την επιστροφή του στις νίκες πραγματοποίησε ο Ήφαιστος Περιστερίου επικρατώντας άνετα του Θριάμβου Αθηνών με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία σηματοδότησε την τέταρτη συνολικά νίκη για τους «ροσονέρι» τον δύσκολο μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα ανέδειξε πτυχές της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα από τον Θόδωρο Τρανό και τους στενούς του συνεργάτης.

Ο έμπειρος τενχικός μιλώντα στο «Αbola.gr» θέλησε να εκφράσει την απολυτη ικανοποίησή του για το νέο επίτευγμα των ποδοσφαιριστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα έδρα:

«Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι καταφέραμε κι επιστρέψαμε άμες στις επιτυχίες μετά την ήττα μας από την Αγία Παρασκευή. Δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, ήμασταν πολύ δημιουργικοί, αφού ξέχωρα από τα δύο τέρματα που πετύχαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές φάσεις για γκολ. Θέλουμε να κάνουμε την έδρα μας φρούριο και σε αυτή την λογική έχουν μπει και οι ποδοσφαιριστές μου, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι είχαμε σωστή αντίδραση και δεν μας επηρέασε καθόλου η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και θέληση»

 

 

Related posts

Ανανέωσε ο Θόδωρος Κουμπαρούλης στα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Παλέψαμε στα ίσια»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Οι παίκτες μου έβγαλαν εγωϊσμό και πάθος!»

Kώστας Παλαιολόγος