free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρία στα τρία ο Αήττητος, 2-1 τον Πανθηραϊκό

Στην μοναξιά της κορυφής και το 3Χ3 για τον ΑΗΤΤΗΤΟ που συνεχίζει την κούρσα στον 7ο όμιλο της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας.

Μέσα στο γήπεδο του έκανε την ανατροπή κόντρα σε μια καλοστημένη ομάδα όπως αυτή που είχε παράταξη ο κος Αρχοντακης και με έναν άνεμο κόντρα στο 1ο ημίχρονο.

Από την αρχή του αγώνα ο άνεμος ήταν κόντρα για τον ΑΉΤΤΗΤΟ και ευνοϊκός για την ομάδα της Σαντορίνης και δεν άφηνε την ομάδα να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε και όπως ξέρει. Με βαθιές μπαλιές οι παίκτες του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ προσπαθούσαν να βγουν πλάτη στην άμυνα του ΑΉΤΤΗΤΟΥ και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ όταν ο ΝΤΟΥΜΟΣ μπήκε στην περιοχή ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ΜΑΝΙΑΣ και έγραψε στο 12′ το 0-1.

Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ άρχισε σιγά σιγά να ανεβαίνει κ να βρίσκει πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες να ξεπερνούν το αρχικό σοκ και να προσαρμοζονται στον αέρα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία με τον FARINOLA στο 17′ όταν προλάβε κ μπλόκαρε ο ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ.

Στην επόμενη καλή ευκαιρία ήρθε και η ισοφάριση με άψογη συνεργασία των JACKSON, ΔΟΥΚΆΚΗ, να βγάζει ωραία σέντρα στην μικρή περιοχή κ ο ΚΡΗΤΙΚΌΣ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Στο 35′ ο ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του και μπαίνοντας στην περιοχή τετ α τετ με τον τερματοφυλακα ο ΡΕΠΕΤΣΑΣ με τον ΜΠΙΡΗ τον ανέτρεψαν με τον κο ΜΑΧΑΙΡΑ να λέει παίζετε χωρίς να δώσει την εμφανή παράβαση.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 49′ σουτ του ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ μόλις άουτ. Στην συνέχεια ο αέρας έπεσε λίγο και αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του ΑΉΤΤΗΤΟΥ και έκλεισαν τον ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ στο μισό του γηπέδου και μέσα στην περιοχή του. Η υπέροχη αυτή παρ ολίγο να φέρει το 2ο γκολ όταν ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ έφυγε από αριστερά πέρασε όποιον ήταν μπροστά του και σούταρε δυνατά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ η φάση αυτή στο 58′ και στο επόμενο λεπτό ο ΚΡΗΤΙΚΌΣ με δυνατό σουτ μόλις άουτ.

Στο 67′ ευκαιρία με τον ΝΤΟΥΜΟ για τον ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ η μπάλα έφυγε άουτ παράλληλα από την εστία του ΜΙΧΕΛΗ.

Στο 73′ κ πάλι Ο ΔΟΥΚΑΚΗΣ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αυτή την φορά τον ανέτρεψαν με τον κο ΜΑΧΑΙΡΑ να δείχνει το σημείο του πέναλτι αυτή την φορά υπέρ του ΑΉΤΤΗΤΟΥ, την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΡΗΤΙΚΌΣ και έστειλε την μπάλα για 2η φορά στα δίχτυα και την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας το τελικό 2-1.

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις στο 1ο ημίχρονο λόγω ανέμου βασικά κατάφερε να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς η ομάδα ανεβάζουντας την απόδοση στο 2ο μέρος και αυτό είναι το θετικό, στόχος τώρα η επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ μέσα στο Άργος. Ευχή όλων να πάρουμε και αυτό το παιχνίδι.

Διαιτητής: Μαχαίρας Ευστράτιος (Αθηνών

Βοηθοί : Τσολακίδης, Νικολάου

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αήττητος Σπάτων

(Πάρης Κωνσταντακόπουλος):

Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Jackson(75` Βιδάλης) , Δουκάκης (86’ Νικλητσιώτης), Ηρακλής ( 67’ Γκούμας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης(80′ Σκαφιδας) , Farinola.

Πανθηραϊκός (Γιώργος Αρχοντάκης)

Αθανασίου, Ντούμος, Ζέλιος, Ρεπετσάς(86′ Πολυκρετης) , Μπίρη, Lukas, Φύτρος, Μάνιας, Περιάλης (75’ Παναγιωτόπουλος), Κεφαλάς, Φαμπίνιο

Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Related posts

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ρωμανάκη στον ΠΟΑ

Abola Team 2

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας τον τριγλιανό εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης,

Abola Team 2

Το πανόραμα των αποτελεσμάτων της Γ’ Εθνικής

Ρένος Γιαμπουράς