free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ευχαριστημένος από το τακτικό μας κομμάτι»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του την αναμέτρηση με το Χαϊδάρι εμφανίζεται ο τεχνικός του Πανερυιθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Η συνολική συμπεριφορά και τα θετικά στοιχεία που παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στο Χαϊδάρι, είναι τα στοιχεία που «κρατάει» ο τεχνικός της ομάδας της Ερυθραίας Αντώνης Τσιμπάκης ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. 

Σαφέστατα το τελικό 1-1 αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα των βορείων προατίων, πόσο μάλλον από την στιγμή, όπου η νίκη ξέφυγε από τα χέρια της στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής διαπίστωσε πολλά ενθαρρυντικά στοιχεία, τα οοία και απουτυπώνει με δηλώσεις του: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε την αναμέτρηση κόντρα στο Χαϊδάρι, αλλά και από το τακτικό μας «κομμάτι». Ήμασταν η ομάδα, η οποία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τον έλεγχο, ενώ δεν κινδυνεύσαμε από τους αντιπάλους μας. Ακόμη και από την στιγμή, που μείναμε με δέκα, λόγω αποβολής του Τσουρη, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Η νίκη, ωστόσο μας ξέφυγε από μία ολιγωρία που παρουσιάσαμε στα τελευταία λεπτά. Για τέταρτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι λειτουργούμε καλά και αυτόμε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο κι αισιόδοξο, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία»

 

 

 

Related posts

Κάτσικας: «Μας στοίχισαν το χαμένο πέναλτι και η αποβολή»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Οι παίκτες μου έχουν συνειδητοποιήσει την σημασία του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΚΑΡΕ…ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ρένος Γιαμπουράς