free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος!«

Στα ψυχικά αποθέματα τωνπ οδοσφαιριστών του απέδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου τους τομείς που οδήγησε τον ΑΟ Ιλίου στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας με την νίκη του επί του Παπάγου. 

Μία επιτυχία, η οποία σηματοδότησε την τέταρτη συνεχόμεο «τρίποντο» για την ομάδα τνω βορειοδυτικών προαστίων. ικαι ήρθε να απογειώσει στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Τζώτζη. 

Ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο αντίδρασης των πακτών του και το πάθος που έβγαλαν:

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα, η οποία αναμένεται να μας δώσιε περαιτέρω ήθηση και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Σαφέστατα μας κολακεύει το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή και ότι επιβραβεύονται οι προσπάθειές μας, ωστόσο, συνεχίζουμε να δουλεύουμε κια κάτω από το συγκκειρμένο πρόσμα θα αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια που μας περιμένουν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη για να προσθέσει, αναφερόμενος καθαρά στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης με τον Παπάγο:

 «Μπορεί ο ρυθμός και ο δείκτης ποιότητάς μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι να μην κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και σε καμία περίπτωση να μην ήταν ανάλογος προηγούμενων αναμετρήσεών μας, αφού ο Παπάγος μας είχε «διαβάσει» πολύ καλά στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο, οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος και ψυχή. Στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό, όπως και φυσικά και το γεγονός ότι καταφέραμε και κερδίσαμε ακόμη και στην κακή μας ημέρα .Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό όπως και να δουλεύουμε με την ίδια όρεξη και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Κεραυνό Γλυφάδας»

 

 

 

 

 

Related posts

Στο ντέρμπι του Μπραχαμίου, νίκησε η Θύελλα 1-0 τον Άγιο Δημήτριο-Η Μπάρτσα κλώτσησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες

Βασίλης Θεόκλητος

ΑΟ Ιλίου-Μελίσσια 1-2

Abola Team 3

Γλέντησαν με την ψυχή τους στην Λαύρα Αργυρούπολης!

Kώστας Παλαιολόγος