free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χρυσό τρίποντο για Ηρόδοτο!-Νίκησε 1-0 τον Αγ. Ιερόθεο

Καλύτερος ο Ηρόδοτος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις, με «χρυσό» σκόρερ τον Ετόφ.

Οι γηπεδούχοι ήταν νευρικοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όπως και αντίπαλοί τους, με τις αξιόλογες φάσεις να είναι ελάχιστες. Στην επανάληψη όμως έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πίεζαν, δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ, το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις. Από την άλλη η αθηναϊκή ομάδα έδειχνε πως πρωτίστως ήθελε να μη δεχθεί γκολ και στη συνέχεια να βρει κάποιο δικό της, κάτι που όμως δεν κατάφερε…

Η κρητική ομάδα ξεκίνησε με τον Κασμερίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπάμπη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Προβυδάκη στο δεξί και τους Γιαλούση, Κανδυλάκη στο κέντρο της. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Φουκαράκης και Αγκιλέσι, με τον Φραγκουλάκη πιο μπροστά, στα άκρα τους Μωραΐτη και Μελισσόπουλο και μπροστά τον Ετόφ.

Νευρικό, άτεχνο και χωρίς φάσεις το ματς στα πρώτα του λεπτά, χρειάσθηκε να φτάσουμε στο 16’ για να γίνει κάποια αξιόλογη προσπάθεια, η οποία όμως δεν είχε ουσιαστική κατάληξη, όταν ο Μωραΐτης έστρωσε από τα δεξιά στον Ετόφ μέσα στην περιοχή, αυτός όμως δεν μπόρεσε να κάνει το κοντινό πλασέ, καθώς έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Έκτοτε και μέχρι το 29’ η εικόνα του παιχνιδιού ήταν χωρίς ουσία. Τότε ο Ηρόδοτος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μελισσόπουλος από δεξιά πέρασε έξυπνα, «έστρωσε» μέσα στην περιοχή στον Φουκαράκη, αυτός όμως αν και αμαρκάριστος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Άγιος Ιερόθεος στο 39’ και μετά από ένα εκ των πολλών κόρνερ που είχε κερδίσει, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, όμως το κοντινό πλασέ του Αργυρίου από δεξιά, πέρασε λίγο άουτ, στην πρώτη σημαντική χαμένη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, η οποία ήταν και η… τελευταία για το πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε με το 0-0.

Εξίσου μέτρια η εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με μοναδική εξαίρεση τη φάση του 56’ όταν ο Μελισσόπουλος από αριστερά με φάουλ έφερε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου ο προωθημένος Κανδυλάκης μολονότι πάτησε και σηκώθηκε καλά, δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι στο σωστό χρόνο, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει έξω.

Στο 60’ ο Ηρόδοτος με τον Μωραΐτη βγήκε ωραία στην αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά, αλλά το σουτ που έγινε εξουδετερώθηκε με δεύτερη προσπάθεια από τον Μάνη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στο 69’ με τον Μιζάμη να περνά ωραία και να πλασάρει από καλή θέση, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Η απάντηση του Ηροδότου ήρθε στο 72’ με το πλασέ του Φραγκουλάκη από καλή θέση να φέυγει σύριζα άουτ, με τον Ετόφ να μη μπορεί να κάνει την προβολή. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Φραγκουλάκης έχασε καλή ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του, όταν είδε το γυριστό του σουτ από το ύψος της περιοχής να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Οι παίκτες του Μανόλη Παπαματθαιάκη στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων τους, τους οποίους είχαν κλείσει στα καρέ τους προσπαθώντας να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό έγινε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Φραγκουλάκης με ωραία πάσα έστρωσε στον Ετόφ και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φουκαράκης (65’ Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι (59’ Παναγιωτάκης), Φραγκουλάκης, Ετόφ, Μωραΐτης (79’ Καραγκιόζη), Μελισσόπουλος.

Άγιος Ιερόθεος (Ν. Ούστας): Μάνης, Πολίτης, Χαραλάμπους, Μπιρμπίλι, Καφαλίδης (93’ Ματζώρος), Τσαγγάρης, Μαρτίνος (92’ Λέσι), Μανδαμαδιώτης (65’ Μιζάμης), Αργυρίου (82’ Πανούσης), Σιμιτζής, Σαγανάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτηριάδης από το Λασίθι, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μελισσόπουλο (68’), με επόπτες τον Πάγκαλο από το Λασίθι και την Κομισοπούλου από τα Χανιά.

Πηγή: grandsport

Related posts

Έξι μεταγραφές και εννέα αποχωρήσεις στην Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3

Οι οργανωμένοι του ΠΟΑ «Los Coproscilos»: «Kαλωσορίζουμε τους φιλάθλους του Ηροδότου»

Abola Team 2

Πεντάστερος ΟΦ Ιεράπετρας, συνέτριψε την Παλαιόχωρα με 5-0!-Για… προδοσία έκανε λόγο ο Μαγκαφίνης

Abola Team 2