free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν πιάνεται η νταμπλούχος ομάδα της UNION EUROBANK η οποία έκανε το 3Χ3.

Στο τρίτο λοιπόν κατά σειρά παιχνίδι για την 3η φυσικά αγωνιστική του Εργασιακού Πρωταθλήματος, η UINION EUROBANK νίκησε στο Β’ γήπεδο Ταύρου (Χ. Παυλίδης) το βράδυ της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, την ομάδα της BRINKS Ηρακλής με σκορ 4-1.

Ο τεχνικός της UNION EUROBANK Γιώργος Αναγνωστόπουλος για μια ακόμα εφάρμοσε το ροτέισιον αφού στην αρχική ενδεκάδα είχε αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα ματς δείχνοντας ότι υπολογίζει εξίσου σε όλους τους παίκτες. Άλλωστε έπαιξαν όλοι οι παίκτες στην ροή του αγώνα.

Το σκορ στον αγώνα και για λογαριασμό της UNION EUROBANK άνοιξε στο 11′ ο Βαρβέρης. Στο 13′ ο Ακπαρίδης που συνεχίζει να σκοράρει με εντυπωσιακό άλμα και φοβερή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Στο 33′ από αριστουργηματική μπαλιά του Μάριου Παπανικολάου ο Νταντσιονάκης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 69′ ο Χίσος πετυχαίνοντας γκολ για όσκαρ και από αυτά που σπάνια βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα με εκπληκτικό φάουλ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι αφήνοντας “άγαλμα” τον γκολκίπερ Κορδερά έκανε το 3-1. Στο 71′ ο Ίσσα που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς μετά από ασίστ του Χίσο με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το τελικό 4-1.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κουτσόγιαννος, Ελευθερίου, Κοσκινάς. Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Χολέβας και παρατηρητής διαιτησίας Βασίλης Θεοδουλίδης.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης, Δημητρίτσης, Χουζούρης, Μαντέλος, Λιόλιος, Χωριανόπουλος, Ακπαρίδης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Βαρβέρης, Ντρένοβα, Αλεξ. Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Ίσσα, Παπατσούτσος, Χίσος, Κακιούζης, Ντοβλετάκης, Σπέντζος, Μπαντούνας, Μίχος, Σαχινίδης, Τζελούσι, Καραγιώργος, 

BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κορδεράς, Αλεξανδρής, Δημ. Αλεξίου, Καθαρόπουλος, Λυμπέρης, Νταντσιονάκης, Παπανικολάου, Τρίμπος, Χατζηδημητρίου, Ψωφάκης, Γάκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Φωτόπουλος, Κουτέλας, Χρόνης, Ράλλης, Βουγιαζιάνος, Λάμπρος Αλεξίου, Γιαννακάκης, Καραμπέκιος, Λαγός. 

 

 

Related posts

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Ρένος Γιαμπουράς

Τα κορίτσια της UNION EUROBANK στην πρεμιέρα νίκη με 3-0 σετ επί του ΑΟ Βάρης

Abola Team 3

“Έκλεισε” με νίκη η Union Eurobank το 2019!

Abola Newsroom