free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη!»

Στην αξία της σπουδαίας εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης στάθηκε ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

Χαρακτήρα και καρδιά πρωταθλητή ανέδειξε ο Άρης Πετρούπολης απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης περνώντας με θριαμβευτικό τρόπο από μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα, όπως μαρτυράει το τελικό 1-3. 

Ο τεχνικός Αλέξης Γκλεγκλές με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του τόσο από την σπουδαία επιτυχία, όσο και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του που επιλέχθηκαν να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία την είχαμε απόλυτη ανάγκη, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα και αυτή η νίκη, εκτιμώ ότι θα μας δώσει τη απαραίτητη ώθηση να πιστέψουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Άρη Πετρούπολης, για να προσθέσει: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος επίσης και από τη εν γένει παρουσία μας και ιδιαίτρερα από τους παίκτες που κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα σημαντικά κενά,που άφησε η απουσία κάποιων πολύ σημαντικών μας μονάδων. Εμείςαπό την πλευρά μας συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για πρωταθλητισμό, κάτι το οποίο είχαμε ξεκαθαρίσει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

“Χ”ωρίς εκπλήξεις το ντέρμπι Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom

Μαντζούνης: «Σημαντικός ο βαθμός τηρουμένων των συνθηκών»

Kώστας Παλαιολόγος

Τεσσάρα η Ηλιούπολη! (vid)

Abola Team