free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Κρατάμε το χρυσό τρίποντο!»

Στην αξία της δύσκολης νίκης επί του ΑΟ Βύρων αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Άγιος Δημήτριος με την πολύ δύσκολη επικράτησή του επί του πολύ ανταγωνστικού ΑΟ Βύρων με 1-0. Μία νίκη, η οποία ήρθε στο 94ο λεπτό χάρη σε γκολ του Λάζρου Αβίντογλου κι επέτρεψε στην «Μπάρτσα» να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση του βθαμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου τη Β’  ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός του φιλόδοξου συλλόγου Αντώνης Καρπούζας στάθηκε στην αξία αυτής της επιτυχίας:

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Σκαρφαλώσαμε στη τρίτη θέση, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την εύρεση της απαιτούμενης αυτοπεποίθησης και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να συμπληρώσει:

«Κρατάμε το χρυσό τρίποντο, το οποί κατακτήθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο γκολ του Λάζαρου Αβίντογλου και προχωράμε. Ο Βύρων είναι μία πολύ δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα, η οποία μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Είχε κλείσει τους χώρους κι εμείς προσπαθήσαμε κυρίως ορθολογικά να δφτάσουμε στο γκολ και την νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι οι κόποι μας επιβραβεύτηκαν. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση και πίστη στους εαυτούς μας».

Related posts

Το έκαψαν στην φιέστα ανόδου των Πετραλώνων που έγραψαν ιστορία-Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές ο Άγγελος Χατζημιχάλης

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια»