free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να αποδείξουμε ότι η πορεία μας δεν είναι τυχαία»

Το στίγμα του ενόψιε της κρίσιμης και δύσκολης συνέχειας που περιμένει την πρωτοπόρο ομάδα του έδωσε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο νέο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισαν οι Τράχωνες με το 2-0 επί της Τερωψιθέας, γεγονός το οποίο τους επέτρεψε να απολαμβάνουν την γλυκιά μοναξιά της κορυφής. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων με «όπλο» την αγωνιστική του πειθαρχία, αλλά και τη συνέπειά του σε σημαντικούς τομείς έφτασε δικαιότατα στο πέμπτο του διαδοχικό τρίποντο», εκτοξεύοντας στα ύψη την αυτοπεοίθηση όλων. 

Ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Φτάσαμε σε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία αρκετά καλή κι ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Τερψιθέα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συνέπεια των παικτών μου, όμως οι πανηγυρισμοί μας έχουν ήδη σταματήσει και η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. 

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και νεανική ομάδα, η οποία είναι νεοφώτιστη, έχει τον ενθουσιασμό και προέρχεται από δύο πολύ σημαντικές επιτυχίες. Από την πλευρά μας οφείλουμε να υπερασπιστούμε την θέση, όπου κατέχουμε στην βαθμολογία και το κυριότερο να αποδείξουμε ότι η μέχρι τώρα παρουσία μας μόνο τυχαία δεν είναι»

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Νίκη με Κένταυρο για να αποκτήσουν αξία τα διπλά!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Αυξημένη προσοχή στον Αθηναϊκό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Του χρόνου οι απαιτήσεις θα είναι πολύ αυξημένες»