free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Όλα τα στοιχεία, οι συνθέσεις και τα γκολ από τα ματς της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ

Όλα τα στοιχεία, οι συνθέσεις και τα γκολ από τα ματς της 5ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, είναι τα εξής:

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4–0

Ο Παλληνιακός επεβλήθη γηπεδούχος της Λαυρεωτικής με 4-0 και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με 3-0 και «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι. Η Λαυρεωτική δεν έδειξε να διαθέτει δυνατότητες μεγάλης αντίστασης.

Μόλις στο 3’ ο Ανδρίκος με κοντινό σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη, πέτυχε το 1-0. Στο 40’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Κετσετζόγλου έγινε το 2-0.

Στο 43’ ο Γεωργουδάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Και στο 72’ πάλι ο Κετσετζόγλου, με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 (είχε προηγηθεί κεφαλιά του Χαλκιά, που πέρασε την μπάλλα πάνω από τον τερματοφύλακα Λάμπρο). Στο 90’ ο Παλληνιακός έχασε σπάνια τριπλή ευκαιρία, με προσπάθειες των Μπίτιλη και Κετσετζόγλου για το 5-0 (έσωσαν την εστία τους ο Λάμπρος, ο Κορωνιάς και το δοκάρι)!

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σοφιάς, Κουλοχέρης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Βλάχος (76’ Θρ. Νικηφοράκης), Ανδρίκος, Κολοτούρος (72’ Ελ Γκαμάλ), Μαλάι, Χρυσάφης, Σάμιος (79’ Κούσης), Καλιαμπάκας (62’ Μπίτιλης), Γεωργουδάκης, Κετσετζόγλου.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Βουκελάτος (58’ Σέμπρος), Κορωνιάς, Παντελιάς (73’ Λάππας), Φετολλάρι, Σαλίβερος (87’ Κωνσταντινίδης), Δρούγκας (77’ Χαμόλι), Βελετάκος, Μιχαηλίδης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 5–1

Χωρίς μεγάλη δυσκολία (παρά τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα), τα Γλυκά Νερά έκαναν καλή αρχή, με νίκη 5-1 επί της μέτριας Ατλαντίδος, στον νέο καταπληκτικό χλοοτάπητα του γηπέδου τους, μπροστά σε 250 περίπου θεατές!

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς πρωτοβουλίες και αφού έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, άνοιξαν το σκορ στο 25’ με κοντινό πλασέ του Χίσο (1-0). Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίσθηκε και στο 44’ ο Γάσπαρης πέτυχε το 2-0. Η Ατλαντίς, που είχε σημαντικά αμυντικά προβλήματα, έμεινε με 10 παίκτες στο 50’ όταν απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Μπενέκος, ο οποίος «συγκράτησε» ως τελευταίος της άμυνας, τον ελαύνοντα για γκολ Γάσπαρη. Έτσι, στο 68’ πάλι ο Χίσο σκόραρε (3-0) και στο 72’ ο Στίσι έκανε το 4-0. Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν τον ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ευκαιρία να μειώσουν στο 76’ με γκολ του Μαργέτη (4-1). Στο 90’ ο Στίσι έκλεισε το σκορ σε 5-1.

Διαιτητές: Μπερέτας – Μπουξμπάουμ, Ρούντος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλεξίου (57’ Βάρδας), Νάνος (70’ Μπελεβέτης), Γάσπαρης (77’ Λάζαρης), Χίσο (82’ Μανιός), Στίσι.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (83’ Καλφακάκος), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (46’ Κάτση), Καρακώστας (67’ Θεοδώρου), Κουφοκώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Αναστασίου (54’ Τσαδήμας).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4–0

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Αστέρα Βάρης επί του Νικολακάκη με 4-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο καλά διαστήματα…

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Μίχο και στο 31’ ο Μαυροθαλασσίτης πέτυχε το 2-0. Ο Νικολακάκης άλλαξε αγωνιστικά πλάνα στο 36’, πραγματοποιώντας δύο αλλαγές ενώ στο 44’ προέκυψε και σοβαρός τραυματισμός στη μέση του αρχηγού Γιώργου Πιτσούνη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας. Η φιλοξενούμενοι δεν βελτιώθηκαν ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν στον καλό τους ρυθμό…

Έτσι, δεν δυσκολεύθηκε ο Αστέρας να σημειώσει δύο ακόμη γκολ: Στο 50’ με τον Μαραγκό Και στο 81’ με τον Αλέξη Παπαγεωργίου (τον παλιό σκόρερ του Άρη Βούλας).

Διαιτητές: Δραγάτης – Ρούντος, Δ. Τζαφόλιας.

ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης, Μαυροθαλασσίτης (82’ Γκιέργκι), Μίχος, Παπαγεωργίου (85’ Κοτζάι), Δ. Παπάζογλου (43’ Μαραγκός), Νιούμαν (89’ Γιαμάς).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Στουραΐτης, Δαμιανίδης (46’ Κουμουλίδης), Νίκας, Τσαπανίδης, Σοφιάνοβ, Πάσσαρης, Νταγιάντας (36’ Πεΐδης), Γκίτζος (36’ Α. Μουκάνης), Μαβίδης, Πιτσούνης (44’ λ.τρ. Καβάσης), Κωστόπουλος.

 

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–0

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ηλία Κωβαίο, η γηπεδούχος Άνοιξη επικράτησε του δυνατού Άρη Βούλας στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, σημειώνοντας την δεύτερη συνεχή νίκη της. Και τα δύο τέρματα της Άνοιξης πέτυχε ο Κωβαίος στο 70’ με πέναλτυ (1-0) και στο 73’ με πλασέ από πάσα του Πούφλη (2-0).

Και οι δύο ομάδες ήταν ελλιπείς στις συνθέσεις τους. Στο 25’, σε δυναμική εναέρια διεκδίκηση της μπάλλας, συγκρούσθηκαν και τραυματίσθηκαν στο κεφάλι, ο Ζαχαρόπουλος και ο Μήτσιος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρα. Η κατάστασή τους δεν είναι ανησυχητική.

Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Βιτσεντζάτος.

ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τσιούμας (80’ Νίκολλι), Τρακάκης, Ιωσήπου, Ζαχαρόπουλος (25’ λ.τρ. Δρόσος), Κυριάκης, Πόυφλης, Γεωργούσης, Δρακόπουλος, Δαρζέντας (56’ Καραχάλιος), Κωβαίος (88’ Ξένος).

ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Αθανασίου, Κολτσίδας, Πραστός, Κωστόπουλος, Βιδάλης (85’ Θάνος), Λιόσης, Χούντα (88’ Τσαλδάρης), Μήτσιος (29’ λ.τρ. Πάνγκος, 77’ Παναγιωτακάκος), Σπυρόπουλος, Μουστεράκης, Βελλής.

 

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και υποχρέωσε την γηπεδούχο Μαρκό στην πρώτη της εφετινή ήττα! Παρά την κούραση λόγω του αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (απέκλεισαν τον Αήττητο), οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ψυχολογία «στα ύψη»!

Η Μαρκό ξεκίνησε δυνατά κι ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε ένα λεπτό (10’ και 11’) έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 10’ ο Γκαβασιάδης πέρασε και τον τερματοφύλακα Ντογκοτάρι αλλά πήγε πλάγια και πλάσαρε άουτ. Στο 11’ καρφωτή κεφαλιά του Λάπα, έστειλε την μπάλλα στο χορτάρι και άουτ. Πάντως, η υπεροχή της Μαρκό καρποφόρησε στο 21’ όταν ο Μασκλαβάνος πέρασε την αντίσταση δύο αμυντικών και του τερματοφύλακα. Με κοντινό πλασέ, παρά την κόντρα του Ποστόλλι, σημείωσε το 1-0.

Παρ’ ότι έμειναν πίσω στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση και εικόνα ομάδας που διεκδικούσε το καλύτερο γι’ αυτήν. Σε μια αντεπίθεση (25’) έπιασαν την άμυνα της Μαρκό ανοργάνωτη και ο Παπαντζίμας με «ζυγισμένο» σουτ από το ύψος της περιοχής, ισοφάρισε 1-1.

Στο β’ ημίχρονο (74’) ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή με σκόρερ τον Μπαλόκα (1-2). Η Μαρκό, που έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Γκαβασιάδη και τον Μάτι, προσπάθησε για την ισοφάριση και διαμαρτυρήθηκε σε φάση που σημειώθηκε οφ-σάιντ καθώς έβγαιναν τρεις παίκτες της σε αντεπίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Ζουρούδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν.

Διαιτητές: Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Γουρνιάς.

ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κακαγιάς, Πολυμενάκος (83’ Γκιούζι), Σκόρδας (57’ Σιδέρης), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη, Λάπας (63’ Μάτι), Γκαβασιάδης, Σάντρια, Μασκλαβάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Ράλλης (26’ Παπαγεωργίου), Μπούμπας, Κατσέρης (70’ Μπαλόκας), Παπαντζίμας (85’ Σεβδαλής), Μαστρογιάννης (77’ Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρκό Σπύρος Καλιανιώτης, μετά την εντός έδρας ήττα της Μαρκό από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, κι απευθυνόμενος στον αρχιδιαιτητή Πέτρο Κόνιαρη, έγραψε στον ιστότοπό του: «Το ότι δεν φωνάζουμε, δεν είναι αδυναμία!!! Φίλε Πέτρο, η εκτίμηση στο πρόσωπό σου είναι δεδομένη. Διώξε ορισμένους αλητάμπουρες από το χώρο της διαιτησίας. Συγχαρητήρια παρά την ήττα στην κυρία Αντωνίου, καθώς και στον κύριο Πολυχρονιάδη».

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αναβλήθηκε το κύπελλο ΑΟ Κερατέας – Αστέρας Βάρης

Abola Team

Η Δόξα Αγίας Άννας προειδοποιεί…

Abola Team

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3