free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρούπτσος: «Μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μποορύσε να φύγει νικητήρια από την έδρα του Φωστήρα Ηλιούπολης εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Κώστας Ρούπτσος.

 

 

 

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στους ανθρώπους της ΑΕ Χαλανδρίου η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασαν από τον Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Από μία μία πλευρά υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση για τη εξαιρειτκή εμφάνιση της ομάδ,ς ωστόσο, στο αντίποδα δεν μπορεί να παραβλεφτεί το γεογνός ότι χάθηκαν ευκαιρίες, ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων να φύγει με τρους τρεις βαθμούς από την έδρα του πολύ δυνατού Φωστήρα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ρούπτσου: 

«Έγινε ένας αγώνας απέναντι σε μία σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα που παίζει πολύ δυνατά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε δυνατά, όμως σταδιακά συγκεντρωθήκαμε και ισορροπήσαμε τον αγώνα και μετά το 30 αρχίσαμε να δημιουργούμε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ αποφασιστικά και κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά το 0-1 χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Με ένα σπάνιο και εξαιρετικό σουτ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Φωστήρας Ηλιούπολης βρήκε τη λύση να μας ισοφαρίσει και αυτό έβαλε τους αντιπάλους μας ψυχολογικά και αγωνιστικά ξανά στο παιχνίδι. 

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού από τη μία περάσαμε από μία έδρα που παραδοσιακά περνάμε πολύ δύσκολα, από την άλλη βρεθήκαμε πιο κοντά στη νίκη σε σχέση με τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους και πλέον συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο μας αντίπαλο».

 

Related posts

Μηλιάς: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

“Τρόμαξαν” οι Τράχωνες!

Abola Team

Στις 5 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λιοσίων