free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Πήραμε μία επαγγελματική νίκη»

Στη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης επί της Νέας Ιωνίας στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, η οποία σηματοδότησε και τη διεύρυνση της αήττητης πορείας του στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με τη εκτός έδρας επικράτησή του κόντρα στην Νέα Ιωνία με 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, κατάφεραν να φτάσουν στο πολύτιμο τρίποντο το οποίο τους διατήρησε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Αθανασόπουλου απο το 11’ και στη συνέχεια να το υπερασπιστούν με σχετική ευκολία.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, προτίμησε να δοατηρήσει χαμηλούς τους τόνους:

«Η ομάδα μας έφτασε σε μία επιτυχία που την είχε τόσο πολύ ανάγκη, ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία του ομίλου. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες βαισκών μας ποδοσφαιριστών, προσπαθήσαμε να φανούμε δυνατοί και τελικά φτάσαμε στην πολύτιμη νίκη. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατάμε τους τρεις βαθμούς, αφού η γενικότερη απόδοσή μας κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Πήραμε μία επαγγελματική νίκη. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στη δύσκολη, όσο και κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει»

 

 

Related posts

Τέλος ο Γκοβερίνος από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

abola10

«Μπαμ» με Τούρλα ο ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Kώστας Παλαιολόγος