free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

 

  

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί της ΑΕ Ιλίου πανηγύρισε ο Αστέρα ςΧαϊδαρίου αναδεικνύοντας σε όλη του την μεγαλοπρέπεια πτυχές της ποιότητας και του ταλέντου, που ξεχειλίζει στο ρόστερ του! 

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων εκτός από το πληθωρικό ταλέντο τν παικτών που το απαρτίζουν, φανέρωσε και τρομερά ψχυχικά αποθέματα, αφοιύ χρειάστηκε να επιστρατευτούν κι αυτά, ώστε να μπορέσει να «επιστρέψει» στο ματς μετά το αρχικό προβάδισμα της ΑΕ Ιλίου. 

Η εν γένει συμπεριφορά των παικτών του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του: 

«Συγχαρητηρια σ όλα τα παιδιά γιατί έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθεματα κι ακολούθησαν το πλάνο πιστά και χωρίς άγχος ενώ προηγηθηκε ο αντίπαλος.

Φανερώσαμε σ εκάθε περίπτωση πολλές αρετές, δείξαμε ποιότητα και με ιδιαίτερη ιακνοποίηση διαπίστωσα ότι οι ποδοσφαιριστές μου ανέδειξαν στο χορτάρι πολλούς αυτοματισούς κι όμορφες συνεργασίες τις οποίους δουλεύουμε εμπεριστατωμένα στις προπονήσεις» ήγταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου, για να προσθέσει: 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι με το αποτελεσμα και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας 

Ο αντίπαλος προηγηθηκε στο σκορ όμως εμείς με δυο γρήγορα γκολ  πήγαμε ε στα αποδυτηρια προηγούμενοι στο σκορ με 2-1 και πήραμε ψυχλογί για τη συνέχεια., Πετύχαμε κι ένα τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος. Αλλα ο ΑΕ Ιλίου μείως εμ’ ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Όμως δεν πτοηθήκαμε και πετύχαμε κι ένα τέταρτο γκολ, το οποίο μας έδωσε τη δυαντότητα να κλειδώσουμε τη πολύ σημαντική μα νίκη. Η συνέχεια προβλέπεται ακόμη καλύτερη για εμας, αφού αυτές οι δύο νίκες μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση καινα δούμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία της συνέχεια»

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Ολική επαναφορά για το Δάσος Χαϊδαρίου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (19/2)

Abola Team