free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Οι παίκτες μου είχαν υπερβολικό άγχος»

Στους τομείς που δνε επέτρεψαν την ομάδα του να φτάσει στην νίκη επί του Απόλλωνα Περιστερίου στάθηκε ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης έμεινε μακριά από την νίκη, μένοντας στο 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Περιστερίου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους από το 85’ με τον Αχιλλέα Τσιάρο, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 90΄με γκολ του Σπύρου Ζαρκάδα

 Ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο υπερβολικό άγχος των ποδοσφαιριστών του, το οποίο σημάδευε τις προσπάθειές τους στον αγωνιστικό χώρο :

 «Θεωρώ ότι συνολικά η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος που είχαμε δώσει, όμως από ένα σημείο κι έπειτα οι ποδοσφαιριστές μου είχαν υπερβολικό άγχος, το οποί δεν τους επέτρεψε να έχουν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση ιδιαίτερα στο τέλος, όταν και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αλλά και τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από την προετοιμασία μας και η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τους Αμπελόκηπους, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

 

Related posts

Ζαμπέτας: «Όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Σαρωτικός ο ΑΟ Καλαμακίου (0-5)

Abola Team