free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για χαμένη ευκαιρία κάνει λόγο ο Διαγόρας

Με έναν βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε από το γήπεδο Ζευγολατιού ο Διαγόρας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πέλοπα Κιάτου για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το τελικό αποτέλεσμα άφησε πικρή γεύση στον «γηραιό», αφού στόχος ήταν η κατάκτηση της νίκης, με την ομάδα της πόλης μας να χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τις επιτυχίες της και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο της κυριακάτικης αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, ωστόσο, η επιθετική του λειτουργία ήταν προβληματική, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία για γκολ.
Ο Νίκος Παντέλης θα κληθεί να βρει την λύση, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική πάσα και προσπάθεια, προκειμένου ο σύλλογος να φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.
Τώρα ο «γηραιός» κοιτάει το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι για την 4η αγωνιστική, με την προετοιμασία του να ξεκινάει χθες, με τον Νίκο Παντέλη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αγωνίστηκαν με τον Πέλοπα Κιάτου, που επιδόθηκαν σε ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
Να σημειώσουμε ότι το ευχάριστο για τον Νίκο Παντέλη είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό η τιμωρία αθλητή του.
«Ευχαριστώ» στον Πέλοπα
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας, με την οποία ευχαριστεί την ομάδα του Πέλοπα Κιάτου για την άψογη φιλοξενία και παράλληλα συγχαίρει το διαιτητικό «τρίο» της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον Πέλοπα Κιάτου, για την άψογη φιλοξενία του στον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος. Επίσης, επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Ακόμη, συγχαίρει την διαιτησία του αγώνα».

Related posts

Χρήστος Κούγιας: «Να βρεθεί ο Ιωνικός στις 20 καλύτερες ομάδες της χώρας»

Abola Team 2

Σαρωτικός ο Αήττητος 5-1 την Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Για το μπαμ με Στεφανάκο πάει το Αιγάλεω

Abola Team 2