free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κάλεσμα στον κόσμο του Ιάσονα για να στηρίξει την ποιοτική ομάδα από τον κόουτς Γιώργο Καλύβα

Έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών που πάνω απ’ όλα βγάζουν ποιότητα στο γήπεδο, ο επιτυχημένος κόουτς του Ιάσονα Γιώργος Καλύβας.

Στην προσπάθεια αυτή ζητάει την στήριξη του κόσμου της ομάδας προκειμένου να την βοηθήσει να διατηρηθεί σε αυτή την γραμμή αλλά και στα θετικά αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων ο κόουτς του Ιάσονα Γιώργος Καλύβας τόνισε: “Απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο μας με στόχο να μας στηρίξει ώστε να πιστώσουμε τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στην έδρα μας. Ο Ιάσονας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αποκόμισε δύο εκτός έδρας νίκες και μια ισοπαλία σε δυνατές έδρες και απέναντι σε ομάδες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον όμιλό μας. Η μέχρι στιγμής προσπάθεια των παικτών μας είναι άξια συγχαρητηρίων αλλά πρέπει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να βγάλουμε τα αποτελέσματα από την σκληρή δουλειά της προετοιμασίας που έχουμε κάνει. Σύμμαχος στο δύσκολο έργο μας θέλουμε να είναι ο κόσμος μας”.

Related posts

Νίκη-ανάσα ο Άρης Χολαργού 1-0 τον Αγ. Δημήτριο: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Abola Team 3

Ελεύθερος ο Νίκος Απέργης από τον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης!

Abola Team 3

«Επένδυση» με Τσαπικούνη ο Θρίαμβος Αθηνών

Kώστας Παλαιολόγος