free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κρατάει τους βαθμούς η Ρόδος, στόχος η βελτίωση

Σεφτέ στα νικηφόρα αποτελέσματα στην σεζόν 2017-2018 έκανε την Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος. Τα «ελάφια» του Πάρη Ανδράλα επικράτησαν με σκορ 1-0 του Α.Ο. Λουτράκι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας παρότι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι, προηγούμενοι με σκορ 1-0, στην συνέχεια η απόδοσή τους έπεσε, προβληματίζοντας με την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στην ισοφάριση, που, ευτυχώς, δεν ήρθε.
Φυσικά το ζητούμενο που ήταν η τρεις βαθμοί, επετεύχθη, με την ομάδα της πόλης μας να κρατάει μόνο την νίκη από το παιχνίδι της Κυριακής και θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να έχει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Η συγκυρία είναι ιδανική για τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του, έτσι ώστε να δουλέψουν απερίσπαστοι πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, αφού ο Α.Σ. Ρόδος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς έχει ρεπό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και το επόμενο σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Παράλληλα οι Μιχάλης Αυγενικού και Μανώλης Ευγενικός που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς θα έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να αποθεραπευτούν για να είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα.
Όσον αφορά στον Λούκας ντε Ολιβέιρα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, άμεσα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε στο γόνατο, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη σοβαρή ζημιά.
Να σημειώσουμε ότι χθες τα «ελάφια» προπονήθηκαν στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου και σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Α.Ο. Λουτράκι
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Α.Σ. Ρόδος για την φιλοξενία του και ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Λούκας ντε Ολιβέιρα, εξέδωσε ο Α.Ο. Λουτράκι.
Αναλυτικά:
«Ο Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί το διοικητικό συμβούλιο και τους ανθρώπους του Α.Σ. Ρόδος για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, όπως επίσης και στους φιλάθλους μας οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Ρόδου.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την λύπη μας για τον άτυχο τραυματισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Λούκας ντε Ολιβέιρα και του ευχόμαστε περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Related posts

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 2

Απάντηση έδωσε η Προοδευτική στον Ιωνικό

Abola Team 2

Ο Ερμής Κιβερίου 2-1 εκτός τον Ταμυναϊκό

Abola Team 2