free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Κερδίσαμε δίκαια»

Στο δίκαιο της επικράτησης απέναντι στα Πετράλωνα, στάθηκε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας επιβεβαίωσαν τα Σούρμενα, τα οποία επιβλήθηκαν δύσκολα με 1-0 των πολύ δυνατών Πετραλώνων. 

Απέναντι στο νεοφώτιστο συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου, οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΑ χρειάστηκαν ένα γκολ του Σπύρου Δημογιάννη, ώστε να φτάοσυνς τη τελική επικράτηση, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουν ακλόνητοι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζουν τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ενδεικτικές της ικανοποίησης που επικρατεί στην ομάδα των Σουρμένων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Μητρούση, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: 

«Θεωρώ ότι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Εμείς ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες,  ομάδα πο ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό και γενικότερα κερδίσαμε δίκαια. 

Δεν αλλάζουμε την δφιλοσοφία μας και αυτή αφορά τστη δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο θα βασίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του από παίκτες γηγενείς, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί για την νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά και η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άρη Πετρούπολης. Μία ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει με τρομερά υψηλές βλέψεις και παίζει στην έδρα του, Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίαπλο με σεβασμό, όμως είμζαστε υποχρεωμένοι να παλέψουεμ για την νίκη»

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Κέρδος για εμάς το ντεμπούτο του Σαμπατάκου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ταπραντζής: “Ποιοτική ομάδα η Διάνα”

abola10

Άγιαξ Ταύρου-Χαλάνδρι 1-0

Abola Team 3