free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Στην αξία της επιτυχίας απέναντι σητν Δόξα Βύρωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πιστοποίησε η ΑΕ Ηρακλείου με την πολύ σημαντική της επιτυχία απέναντι στην Δόξα Βύρωνα με 2-1.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να σκαρφαλώσει στην ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση του ομίλου με 10 πόντους και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη είναι άκρως ενδεικτικές:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά των παικτών του  απέναντι σε μία πολύ δυνατή ιστορική ομάδα, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που θα μας δώσει ώθηση και θα μας επιτρέψει να ελπίζουεμ σε ανάλογη πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή. Ένα παιχνίδι εξαιρετικα δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα πολύ φιλόδοξη . Θα πάμε με τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε»,

Κάταγμα στο σκαφοειδές ο Κραψίτης

«Πύρρια» αποδείχθκε για τη ΑΕ Ηρακλείου η σπουδαία νίκη επί της Δόξας Βύρωνα. Ο λόγος έχει να κάνει με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Κραψίτη. Ο 27χρονος μέσος αποχώρησε με κάταγμα στο σκαφοειδές και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις, ενδέχεται να  μείνει εκτός αγωνισιτκής δράσης για διάστημα έξι τουλάχιστον εβδομάδων.

 Τα προβλήματα για τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη πολλαπλασιάζονται από τον τραυματισμό του Θύμιου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και ενδέχετια να μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων.

 

 

 

 

Related posts

Ο Νάστος νέος τεχνικός του Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Είναι αμαρτία για το Θεό…»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10