free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παρελθόν ο Π. Ατματζίδης από την Δόξα Βύρωνος

Μέσω ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Παναγιώτης Ατματζίδης , έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τη Δόξα Βύρωνος υποστηρίζοντας ότι προσωπικοί λόγο τον αναγκάζουν να μην συμμετέχει στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

 

Αναλυτικά, το σχόλιο του

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσ τον κ. Μελά για τη συνεργασία που είχα όπως και όλους τους ανθρώπους (παίκτες, προπονητές, προσωπικό) που απαρτίζουν αυτό τον ιστορικό σύλλογο καθώς και το κόσμο της ομάδας. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι κάνουν την παρουσία μου στην ομάδα ανέφικτη. Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ατματζίδη. Η απόφαση λήφθηκε από κοινού με τον ποδοσφαιριστή, λόγω προσωπικών και επαγγελματικών λόγων του ιδίου. Η διοίκηση κατανοεί και αποδέχεται την απόφαση αυτή και εύχεται στον Παναγιώτη Ατματσίδη καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του γενικότερα.

Σε δήλωσή του στο doxavyronos1945.gr, o Παναγιώτης Ατματζίδης, σημείωσε: «Δυστυχώς, προσωπικοί και εργασιακοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιάννη Μελά για όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας, όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, που πάντα είναι δίπλα της και την στηρίζει και εύχομαι στη Δόξα να πετύχει πολύ σύντομα τους στόχους της».

 

Related posts

O αρχηγός του ΑΟ Ιάσων Ιλίου Θόδωρος Ριζάς

Τάσος Ζαφειρίου

Το Παλαιό Φάληρο 3-1 τον Αθηναϊκό

Abola Team 3

Τα Πετράλωνα 1-0 την Ηλιούπολη

Abola Team 3