free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε και Βικάτο ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Την απόκτηση του 22χρονου επιτελικού μέσου ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα τνω δυτικών προαστίων.

 

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να σταματήσει τη φετινή μεταγραιφκή εξόρμηση του Αστέρα Χαϊδαρίου! Η ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων εξακολουθεί να ενισχύεται σ’ όλες τις γραμμές, με σκοπόν να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνισιτκή στην κρίσιμη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου» και να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Β’ ΕΠΣΑ στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικά απόκτημα του σωματείου αποτελεί ο 22χρονος επιτελικός μέσος Δημήτρης Βικάτους ενός παίκτη που αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του σωματείου Βασίλη Τσιάκαλου. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Βικάτος έπαιξε με την Δάφνη Αθηνών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας, ενώ την σεζόν 2015-2016, στο πρώτο μισό της περιόδου ήταν στον Τριφυλλιακό (Β΄ ΕΠΣΑ) και στο β΄ μισό στο Μαρούσι 

Πιο πριν, ο εν λόγω παίκτης και τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014 αγωνίστηκε με την Ελευθερούπολη στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η ένταξη του Βικάτου συνιστά την όγδοη φετινή μεταγραφή για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, καθώς έχουν προηγηθεί οι αποκτήσεις των Καραγιάννη από τον Κρόνο Αιγάλεω, Σακαρτζή, Βασιλικού από Ιάσονα Ιλίου, Λιβάνιου από Λέοντες Καμινίων, Καραγεώργου Θ. από Διαγόρα Αιγάλεω και Ρίγκελς από τον Ορφέα Αιγάλεω.

 

 

Related posts

«Έχουμε ξεκινήσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Πατήσια-Λαρισαϊκός 1-1

Abola Team 3

Άλμα ανόδου ο Κεραμεικός 2-0 τη Νέα Σμύρνη

Abola Team 3