free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Διαχειριστήκαμε άψογα το προβάδισμά μας»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη επί της Κηπούπολης ανφέρθηεκ ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Λαύρα Αργυρούπολης με την επικράτησή της απέναντι στην Κηπούπολη με 2-0.

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι  σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και ήρθε να επιβεβαιώσει την μεθοδική δουλειά που γίνεται .

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Αργύρης Ψαρρός στις δηλώσεις του στο «Abola.gr» έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την προσήλωσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης:

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα ευτυχείς για το γεγονός ότι πανηγυρίσαμε την πρώτη μας νίκη στο νέο πρωτάθλημα. 

Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλό μας και στη συέχεια να διαχειριστούμε εξαιρετικά το προβάδισμά μαςμέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι αυτή η νίκη μας συδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, η οποία ήρθε να αποδείξει την διαρκή αγωνιστική μας άνοδο. Μία νίκη, που θα μας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με σκοπό να διορθώσουμε τα όποια λάθη έχουμε εντοπίσει»

 

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Σκούρα και Πανταλίδη η Λαύρα Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Παίζουμε μία χρονιά με την Ελευθερούπολη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ικανοποιημένος ο Νίκος Παπαδιώτης στον Γαλαξία

Τάσος Ζαφειρίου