free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μακρής: «Μόνοι μας αλλάξαμε το τσιπάκι»

Στους τομείς της αγωνιστικής ανόδου του Άγιαξ Ταύρου αναφέρθηκε ο Νίκος Μακρής.

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών έχει επανέλθει για τα καλά πλέον ο Άγιαξ Ταύρου στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Μετά την οδυνηρή ήττα με 1-0 από τον Υμηττό στην δεύτερη αγωνιστική, το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Ταύρου βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και με όπλο την ποιότητα και την εμπιερία κάποιων συγκεκριμένων παικτών του, που συνθέτουν το τωρινό ρόστερ, διέσυρε αρχικά με 6-0 τους Αμπελόκηπους, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε δύσκολα εκτός έδρας και το εμπόδιο της Χρυσούπολης με 3-2. 

Ο Νίκος Μακρής συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών, που έχουν στις φλέβς τους τον πρωταθλητισμό. 

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, που προέρχεται από την κατάκτηση του νταμπλ της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά με την φανέλα του Κερατσινίου, και παράλληλα με την επιστροφή  των «ροσονέρι» στην Γ’ Εθνική, με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έδωσε το έναυσμα για μία πρωταγωνιστική πορεία και στην συνέχεια. 

«Παλεύουμε να βρούμε ρυθμό και η αίσθησή μου είναι ότι σιγά – σιγά αρχίζουμε και αποκτούμε την απαιτούμενη χημεία μεταξύ μας. Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από τον Υμηττό την δεύτερη αγωνισιτκή μα στοίχισε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ίσως κάπου στην άκρη του μυαλού μας να είχαμε υποτιμήσει τον αντίπαλο, και το πληρώσαμε. 

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο προπονητής μας κύριος Ζησάκης είχε απόλυτο δίκιο όταν μας προειδοποιούσε ότι η Β’ Κατηγορία συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας

όμως οι δύο νίκες που ακολούθησαν κόντρα σε Αμπελόκηπους και Χρυσούπολη μας έδωσαν πίσω την απαραίτητη αυτοπεποίθηση Πιστέψαμε πλέον περισσότερο στους εαυτούς μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μακρή, για να προσθέσει:

«Πλέον μόνοι μας αλλάξαμε το τσιπάκι κι αρχίσαμε να αποκτούμε εκ νέου ρυθμό. Νομίζω ότι η υπόθεση άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, ωστόσο, οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή και να το αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Το ίδιο θα πράξουμε κόντρα και στην Λαύρα Αργυρούπολης, αφού οφείλουεμ να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και δεν έχουμε περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες»

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει με τον Γιάννη Καπέλη η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για νίκη με τα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος