free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Χάσαμε ξανά πολλές ευκαιρίες!»

 

Στην αναποτελεσματικότητα της οάδας του εστίασε ο προπονητής του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος τα αίτια της ήττας από την Νίκη Αλίμου.

 

Στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) υποχρεώθηκε το Δάσος Χαϊδαρίου με «θύτη» την Νίκη Αλίμου.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο βάσει της εικόνας και των δύο ομάδων δεν ανταποκρίνεται πιστά στην εικόνα της αναμέτρησης.

Με τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο να στέκεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε σοτν αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκοολ. Γεγονός, το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουμε το συντομότερο δυνατόν, ενόψιε της κρίσιμςη συνέχειας, Θεωρώ ότι θα γυρίσιε και για εμάς ο παράγοντας τύχη».

 

Εκδόθηκε το δελτίο του Γκιάτα

 

Με νέο πρόσωπο τον Ηλία Γκιατά στη σύνθεσή του θα φιλοξενήσει το Δάσος Χαϊδαρίου τα Πατήσια. Οι ιθύνοντες των «πρασινοκιτρίνων» κινήθηκαν μεθοδικά και με αστραπιαίες ενέργειες προχώρησαν στην έκδοση δελτίου του 17χρονου νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή., που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών. Γεγονός το οποίο αυτομάτως τον θέτει στη διάθεση του προπονητή του Δημήτρη Μαυρίκου.

 

 

 

Related posts

Μανωλάς : «Να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κηφισιά 2010 1-0 την Κορωνίδα

Abola Team 3

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη για τον Ιπποκράτη.

Abola Team 2