free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με προβλήματα η προετοιμασία στον Ιάλυσο

Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας ξεκίνησαν χθες και συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από το ρεπό της Δευτέρας.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του, έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, αφού οι Βαγγέλης Ρεκλείτης, Δημήτρης Σταυλάς και Θωμάς Βλάχος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη.

Οι ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και εφόσον τα καταφέρουν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Οι προπονήσεις για τους «τοξοβόλους» θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, αφού το παιχνίδι με τον Ιωνικό αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΟ για την Κυριακή στις 16:00.

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος προέρχεται από την εντός έδρας νίκη, που ήταν και η πρώτη στην σεζόν, με σκορ 4-1 με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγολατιού.

Οι «τοξοβόλοι» εκτός από τους βαθμούς που ήταν και ο στόχος, ανέβασαν και την ψυχολογία τους για την συνέχεια, μετά από τις δύο ισοπαλίες που είχαν παραχωρήσει στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Τώρα στόχος είναι να πετύχουν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» απέναντι στον Ιωνικό για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά, σηματοδοτώντας την αντεπίθεσή τους στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με το βλέμμα στην κατάκτηση του τίτλου και στη διεκδίκηση της ανόδου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΛ. Α.Ο ΠΥΛΟ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΝΙΚΟΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Λύθηκε η συνεργασία με Ζέλο στον Ιωνικό

Abola Team 3

Ακράτητος: «Κύριοι, εφαρμόζετε ό,τι σας συμφέρει, δεν βρέχει, σας φτύνουν!»

Γιώργος Ανανίδας