free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του εστίασε ο τεχνικός του ΑΟ Βύρων Ντράγκαν Μίτροβιτς τους λόγους της ήττας από τον Άγιο Δημήτριο.

 

 

«Σκασμένοι» παρουσιάζονται στον ΑΟ Βύρωνα με αφορμή την ήττα από τον Άγιο Δημήτριο. με 1-0 και πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα τους έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Βύρωνα κατά γενική ομολογία είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, ωστόσο στο τέλος έφυγε από την έδρα του Αγίου Δημητρίου με την πικρή γεύση της ήττας.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Ντράγκαν Μίτροβιτς: 

«Είμαστε όλοι μας πολύ στενοχωρημένοι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο. Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο μας και δεν του επιτρέψαμε να δημιουργήσει πολλές φάσεις και να επιβάλλει τον ρυθμό του.Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού εμείς ήμασταν η ομάδα που έχασε τουλάχιστον τρεις – τέσσερις κραυγαλέες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και στο τέλος τιμωρηθηηκαμε με το γκολ, που δεχθήκαμε στο 94’. 

Δεν μπορούμε να κοτάζουμε πίσω, όμως. Αυτό, που προέχει, είναι να διορθώσουεμ τα λάθημας και να προετομαστούμε κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο όσο και καθορισιτκό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου»

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγία Ελεούσα: «Όλοι μαζί ως το τέλος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει επικίνδυνη αποστολή»

Kώστας Παλαιολόγος