free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Φώτης Θανέλλας στην τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας

Ο ικανότατος στο έργο του Φώτης Θανέλλας αποτελεί το νέο τεχνικό της Τριγλίας Ραφήνας.

Ο έμπειρος προπονητής μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των ‘κιτρινόμαυρων’ αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Μάρκου Δήμου στην τεχνική ηγεσία.

 

Ο Φώτης Θανέλλας το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε στην Δόξα Βύρωνος, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του με επιτυχία σε Προοδευτική όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική, στον Αχαρναϊκό με τον οποίο πανηγύρισε τον ίδιο τίτλο αλλά και σε Δόξα Βύρωνος και Αστέρα Βάρης.

Στον Φώτη Θανέλλα λοιπόν ανεθεσε  και επίσημα την τεχνικη ηγεσια η διοικηση της Τριγλίας . Ο έμπειρος τεχνικός θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην Τριγλία μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα του συλλόγου στο πρωτάθλημα που είχε και ως άμεσο αποτέλεσμα την απόλυση του Μάρκου Δήμου.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την πρόληψη του κ. Φώτη Θανέλλα ως προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας.

Του εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, για την ανόρθωση της αγαπημένης μας ομάδας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας»

Related posts

Κρίσιμο το σημερινό ραντεβού στον Διαγόρα Ρόδου με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη

Abola Team 2

Ανακοίνωση του Κερατσινίου για την αποχώρηση του Χονδρουδάκη

Abola Team 3

Τον Καβουσάκη απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Team 2