free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τα Πετράλωνα 4-0 στο Κύπελλο τον Αίμο Πετρούπολης

Τα Πετράλωνα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου νίκησαν με σκορ 4-0 την νεανική ομάδα του Αίμου Πετρούπολης και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Στο 28′ ο προωθημένος Ντέντια που πήδηξε πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά από κόρνερ του Μινάι έκανε το 1-0. Στο 31′ ο Κατσιούλης που πετυχαίνει το τρίτο γκολ σε δύο συνεχή ματς στο Κύπελλο με πλασέ από ενέργεια του εντυπωσιακού Καρούμπαλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 44′ ο Μινάι με σουτ έκανε το 3-0. Στο 81′ ο Γεωργόπουλοςμε κοντινό εξ’ επαφής σουτ έγραψε το τελικό 4-0 αφού προηγήθηκαν απανωτά σουτ των Κατσιούλη και Καρούμπαλη και ισάριθμες εκπληκτικές αποκρούσεις του γκολκίπερ Λυρή. Στο 67′ σε σουτ του Καρούμπαλη η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Διακρίθηκαν επίσης οι Τηλιόπουλος (κορυφαίος του γηπέδου), Κυριακάκης, Κουβαράς, Κατσιούλης και Δαρδαμάνης, Βγενής. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γουρέλης, Μημίδης, Τσολακίδης. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Δωριάδης, Βέλλης(75′ Κούντου), Τηλιόπουλος, Ντέντια, Βαρδακώστας, Μίχας(62′ Αποστόλου), Καρούμπαλης, Κυριακάκης, Καραβάς(64′ Θεοδωρόπουλος), Μινάι(74′ Γεωργόπουλος), Κατσιούλης. ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λυρής, Μίχας, Λώλος, Ζούμπος, Ρουμπέν(46′ Γιαννούλης), Ν. Ταλιούρας(46′ Μπαρμπούδης), Δ. Ταλιούρας, Δαρδαμάνης, Βγενής, Τζαβάρας(46′ Αντωνόπουλος, 52′ λ.τ. Τζίφας), Θεοδωρακόπουλος. 

Το ματς παρακολούθησαν από την διοίκηση των Πετραλώνων οι Φώτης Κουρεμένος και Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο τεχνικός Κώστας Αρζένης, ο Πέτρος Σιγίζης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Κατσούρης και Μιχάλης Καριατλής. 

Related posts

Ο πίνακας με τους πρώτους σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Παρασκευή (2-1)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Οι αυριανοί (8/11) αγώνες του Κυπέλλου

Abola Team