free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας!»

Στην ανάγκη η ομάδα να παραμείνει προσηλωμένη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας αναφέρθηεκ ο τεχνικός του πρωτοπόρου Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει ο Απόλλων Χαλανδρίου με την εκτός έδρας επιτυχία του απέναντι στους Αμπελόκηπους με 2-0. 

Ένα «τρίποντο», το οποίο ήταν το τρίτο συνεχόμενο για τους «κυανόλευκους» και παράλληλα τους επέτρεψε να αποκτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης, όσο και καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει. 

Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις του φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να στρέψει την αυξημένη του προσοχή στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γνεομένης από αυτό κόντρα στην Χρυσούπολη:

«Είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο . Οι παίκτες μου  δείχνουν συγκεντρωμένοι, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο,  ωστόσο χρειάζεται τώρα να βάλουμε τα δυνατά μας , ώστε να συγκεντρωθούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να παρουσιαζ΄μαστε βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι. Πλέον η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην προσεχή αναμέτρηση με την Χρυσούπολη».

 

Νοκ άουτ ο Γογκολίδης 

Τιε πολύτιμες υπηρεσίες του Χάρη Γογκολίδη θα στερηθεί ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος στην αναμέτρηση με την Χρυσούπολη. Ο νεαρός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι του και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαγωνστεί η σοβαρότητα του τραυματιμσού του.

 

 

 

 

 

Related posts

Καπράλος: «Να φανούμε αρκετά προσηλωμένοι»

Κεραμεικός-Απόλλων Χαλανδρίου 1-4

Abola Team 3

Φιλίππου: «Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος