free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χρόνος για βελτίωση και αποθεραπεία στη Ρόδο

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα του Α.Σ. Ρόδος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είναι η σειρά της για ρεπό, ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Ο χρόνος αγωνιστικής απραξίας μπορεί να θεωρεί μεγάλος, όμως θα πρέπει να λειτουργήσει ευεργετικά για τα «ελάφια», που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν χωρίς πίεση πάνω στις αδυναμίες τους, έτσι ώστε να βελτιωθούν για να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα, που θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες.

Ταυτόχρονα το κενό διάστημα από τις αναμετρήσεις θα δώσει την ευκαιρία στους Μιχάλη Αυγενικού και Μανώλη Ευγενικό να αποθεραπευτούν από τους τραυματισμούς τους και να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση για να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια.

Τώρα όσον αφορά στον Λούκας ντε Ολιβέιρα, άμεσα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος και ο ακριβής τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο, στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με τον Α.Ο. Λουτράκι.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς τους δόθηκε ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, με το πρόγραμμα να διεξάγεται πιθανότατα στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.

Οι προπονήσεις των «ελαφιών» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, αφού το σαββατοκύριακο ο Πάρης Ανδράλας αναμένεται να δώσει διήμερο ρεπό στους αθλητές του

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ελπίδα Αγ. Αναργύρων-Φοίνικας Καλλιθέας 2-1

Abola Team 3

Πανιώνιος: Νέα μεταγραφή ο Σεϊμού Κεϊτά

Abola Team

Επέστρεψαν Δημακάκος-Πουλάκης στον Ιωνικό

Abola Team 2