free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κανδηλάκης: «Ο Ηρόδοτος πρέπει πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη»

Για τους στόχους της ομάδας αναφέρθηκε ο άσος της ομάδας Κανδηλάκης.

Ο αμυντικός του Ηροδότου, Μάνος Κανδηλάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την νίκη επί του Αγιου Ιερόθεου (1-0) με γκολ στο τέλος, το προσεχές ματς στα Ζωνιανά, τον στόχο της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού αλλά και τον κόσμο της.

Ο Ηρόδοτος με γκολ στις καθυστερήσεις του Ετόφ πήρε το τρίποντο κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο (1-0) και είναι μόνος στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος όμιλος).

Ο αμυντικός της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, Μάνος Κανδηλάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την νίκη επί του Αγιου Ιερόθεου (1-0) με γκολ στο τέλος, το προσεχές ματς στα Ζωνιανά, για τον στόχο του Ηροδότου αλλά και τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάνος Κανδηλάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Αγιου Ιερόθεου (1-0) με γκολ στις καθυστερήσεις 

«Ο Ηρόδοτος έχει μέταλλο και το δείξαμε και σε αυτό το ματς. Δεν πήγαμε και τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά παίζαμε και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και το πιστέψαμε οτι θα κερδίσουμε έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις, όπως και έγινε. Το θέλαμε  και γι΄αυτό το πανηγυρίσαμε έξαλλα. Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο».

Για το γεγονός οτι ο Ηρόδοτος είναι στην πρώτη θέση

«Ο Ηρόδοτος είναι στην κορυφή και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 3/3. Έχουμε ξεχωρίσει και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Όλα εξαρτώνται από μας. Τα πρώτα επτά ματς είναι καθοριστικά για την συνέχεια. Μετά από αυτά θα φανούν οι αποστάσεις των ομάδων. Εμείς έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα ματς. Είμαστε όμως σε καλή φόρμα και έχουμε την ψυχολογία να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών».

Για το ματς της προσεχούς Κυριακής στα Ζωνιανά με τον Ερμή 

«Εμείς θέλουμε θετικά αποτελέσματα μέσα έξω. Ειδικά στην αρχή οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Τα Ζωνιανά είναι μία δύσκολη έδρα. Θα γίνει ένα καλό και  δυνατό ματς. Θα κριθεί στην θέληση. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το το κερδίσει. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά το τρίποντο που πήραμε αλλά και ο Ερμής είναι ανεβασμένος γιατί και αυτός πήρε βαθμό την περασμένη αγωνιστική σκοράροντας στο τέλος».

Για τον φετινό αλλά και τον περυσινό Ηρόδοτο

«Πέρυσι είχαμε μία ονειρεμένη σεζόν. Σπάσαμε αρκετά ρεκόρ και πήραμε όλα τα Κύπελλα που βρήκαμε στον.. δρόμο μας. Δεν έχει ξανά γίνει. Τώρα παίζουμε στην Γ εθνική. Ο Ηρόδοτος παίζει να παίζει τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία αν και έχει την δυναμική για κάτι καλύτερο. Μπορούμε και ψηλότερα, Φέτος προσπαθούμε να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε και σωστό ποδόσφαιρο που χαίρεται ο κόσμος. Η ομάδα μας έχει δύναμη και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είμαστε μία καλή ομάδα και θα πάμε και φέτος καλά. Θέλουμε αρχικά να σωθούμε και μετά οτι καλύτερο ας έρθει. Ο Ηρόδοτος πρέπει πάντα να θέτει ψηλά τον πήχη».

Για τον 8ο όμιλο της Γ εθνικής

«Είναι ένας μικρός Ομιλος με μόλις 11  ομάδες. Πέφτουν οι 4 και αυτό λέει πολλά. Τα ματς βλέπουμε οτι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για φαβορί και για υποβιβασμό. Με έχει εκπλήξει το ξεκίνημα του ΟΦΙ ενώ το Αιγάλεω είναι μια δυνατή ομάδα. Πάντως θεωρώ οτι και οι έξι ομάδες από την Κρήτη μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να σωθούν. Το κλειδί για την σωτηρία θα είναι η σταθερότητα και η συγκέντρωση. Επίσης είναι σημαντικά τα εντός έδρας ματς».

Για τον ίδιο

«Ήρθα στον Ηρόδοτο πέρυσι και όλα πήγαν περίφημα. Έχει εγκαταστάσεις και κόσμο. Καλή Διοίκηση. Με αγάπησαν στην ομάδα από την αρχή και τους αγαπώ. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το «ναι» και να μείνω στον Ηρόδοτο. Θέλω να έχουμε και φέτος μία πολύ καλή χρονιά».

Για τον κόσμο της ομάδας

«Μας στηρίζει και μας βοηθάει σε κάθε ματς. Θέλουμε σε κάθε αγώνα και περισσότερο κόσμο. Μακάρι να γεμίζει το γήπεδό μας κάθε Κυριακή. Το αξίζουμε».

Στο μεταξύ, εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει ο Ηρόδοτος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος όμιλος).

Η ομάδα της Ν. Αλικρνασσού θέλει να διατηρήσει το αήττητο και την πρωτιά της και μετά το Κυριακάτικο ματς με τον Ερμή στα Ζωνιανά.

Στην συνέχεια ακολουθούν δύο σερί δύσκολα ματς με Παλαιόχωρα (εντός έδρας) και Αιγάλεω (εκτός) όπου θα δείξουν εν πολλοίς αν η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη διαδρματισεί σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Related posts

Μεσολόγγης: “Κάθε αρχή και δύσκολη”

abola10

«Λευκή» ισοπαλία για ΠΟΑ και Ερμή Ζωνιανών!

Abola Team 2

Μια ντουζίνα από παίκτες αποδεσμεύτηκαν από το Αιγάλεω

Abola Team 3