free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται»

Στην ανάγκη η ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Την ξέφρενη πορεία της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Κορωνίδα με την τρίτη διαδοχική της νίκη απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής με 1-0 εκτός έδρας. Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα του Γαλατσίου να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές του!

Ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάιθαρο στίγμα για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

«Πετύχαμε μία ακόη σημαντική νίκη , η οποία συνδυάστηκε με όμορφο θέαμα. Θεωρώ ότι βάσει της εν γένει παρουσίας μας δικαιούμασταν την νίκη. Αντιμετωπίζουεμ τον κάθε αντίπαλο με σεβασμό και το ίδιο θα επιδιώξουμε και στην προσεχή αναμέτρηης που μας περιμένει κόντρα στον Τριφυλλιακό. Μία ομάδα που παρουσιάζεται αρκετά δυνατή φέτος. Ξεκάθαρος και πρωταρχικός μα στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται, δίνοντα ςπαράλληλα έμφαση στη  δημιουργία ενός υγιούς και ανταγωνισιτκού συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται από παιδιά που προέρχονται από τις δικές μας ακαδημίες»

Στα ευχάριστα για τον Γιάννη Καπράλο συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μάνου Κοταρού 

 

Related posts

Πήρε τον Δημήτρη Γκάνιο δανεικό από το Καματερό η ΑΕ Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου

Μαυρίκος: «Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Θύελλα Περιστερίου-Αστέρας Γλυφάδας 4-0 Οι καλύτερες φάσεις και τα 4 γκολ

admin