free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Τσολακίδη η Αναγέννηση Πετρούπολης

Την ένταξη του 27χρονου επιτελικού μέσου του Φωστήρα Ηλιούπολης ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση συεχίζει ακάθεκτη η Αναγέννηση Πετρούπολης. Οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου των δυτικών προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ενέργειες που αφορούν την ουσιαστική ενδυνάμωση του ρόστερ με ποιοτικούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στη φετινή προσπάθεια της ομάδας. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 27χρονο επιτελικό μέσο Μιχάλη Τσολακίδη. Το νέο απόκτημα προέρχεται από τον Φωστήρα Ηλιούπολης και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις, ενώ καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έχει διαδραματίσει η θετική εισήγηση του προπονητή Σάκη Καλογερόπουλου, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα: 

«Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, που μπορεί να μας δώσει πολές και ποιοτικές λύσεις στην δημιουργία του παιχνιδιού».

 Μάλιστα, οι παράγοντες του συλλόγου καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε να εκδοθεί .άμεσα το δελτίο του Τσολακίδη, προκειμένου να απκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην καθορισιτκή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

 

Επιστρέφει ο Λαμπρόπουλος

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός Σάκης Καλογερόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Τάσου Λαμπρόπουλου. Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το παρών στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής

 

Related posts

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Abola Team 3

Ιωάννου: «Με την ίδια φιλοσοφία και στο ντέρμπι με το Καματερό»

Ζαμπούρας: «Αντιμετωπίζουμε την πιο ισορροπημένη ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος