free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νωρίτερα στην Νίκαια o Ιάλυσος

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος θα φιλοξενηθεί την Κυριακή από τον Ιωνικό Νικαίας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν, έπειτα από αίτημα των «τοξοβόλων», που έγινε αποδεκτό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά στο ταξίδι της επιστροφής, γι’ αυτό και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14:30 και όχι στις 16:00.
Η αποστολή των «ερυθροκίτρινων» αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε στο «Οικονομίδειο» με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να ρίχνει το βάρος σε ασκήσεις τακτικής και ταχύτητες.
Οι προπονήσεις του συλλόγου θα είναι καθημερινές, μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με ασκήσεις ενεργοποίησης, χαλάρωμα και την ανακοίνωση της αποστολής.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Θωμά Βλάχου, Βαγγέλη Ρεκλείτη και Δημήτρη Σταυλά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και στις επόμενες ημέρες ο νεαρός τεχνικός θα γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.
Παρελθόν από τον ΓΑΣ Ιάλυσος αποτελεί ο Αντώνης Ρίκκα που αποφάσισε να σταματήσει την επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ζητώντας από τους «τοξοβόλους» να δώσουν το δελτίο του στον Α.Ο. Σύμης, που είναι η ομάδα του τόπου καταγωγής του.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι με την ακόλουθη ανακοίνωση ο Α.Ο. Ζευγολατιού ευχαρίστησε τον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα για την φιλοξενία τους στο μεταξύ τους παιχνίδι:
«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, η ποδοσφαιρική ομάδα και τα μέλη της αποστολής.
Η ευγενής άμιλλα και η ΄΄επαγγελματική΄΄ συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την διοίκηση της ομάδας.
Υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στον επόμενο γύρο».

Related posts

Τέλος ο Πατεμτζής από τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Απέκτησε τον Σοφοκλή Ράδη η Ζάκυνθος

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Δημακάκο ο Ηλυσιακός

Ρένος Γιαμπουράς