free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σοκ με Λάλα στον Άρη Πετρούπολης!

Κάταγμα υπέστη ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος θα επιστρέψει στους αγωνισιτκούς χώρους μετά από διάστημα τριών μηνών.

 

 

«Πάγωσαν» όλοι στον Άρη Πετρούπολης με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιόβαν Λάλα.

Ο έμπειρος στόπερ και αμυντικός μέσος αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε,έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι του χαμηλά. Γεγονός, το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με την προοπτική να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν υγιής και σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ … χτυπητή απώλεια, που υποχρεώνει τον τεχνικό Αλέξη Γκλεγκλέ να αναπροσαρμόσει σε σημαντικό βαθμό τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που περιμένει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία δεν εξαντλούνται εδώ, αφού δεν θα μπορέσει να υπολογίζει ούτε στον Γιάννη Φιλίππου μέχρι το τέλος της σε΄ζον, αφύ ο19χρονος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Όσον αφορά την προσεχή αναμέτρηης με τα Σούρμενα, νοκ άοουτ έχιε τεθεί ο επίσης τραυματίας Πολίν Νίκολι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια και η συμμετοχή του Γιώργου Γαλανόπουλου, που έχει τραυματιστεί στη γάμπα.

 

Γκλεγκλές: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Τα ρέστα του για νίκη απέναντι στα ισχυρά και πρωτοπόρα Σούρμενα θα επιδιώξει να παίξει ο Άρης Πετρούπολης. Στο φιλόδοξο σωματείο άπαντες έχου συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορύν, ώστε η ομάδα να συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών και να προσεγγίσει την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ: 

« Η όλη μας προσοχή είναι στραμμένη στο επερχόμενο ντέρμπι με τα Σούρμενα. Παίζουμε στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη, που θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε την κορυφή. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

 

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Κάναμε μεγάλο διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κυριακουλέας: «Το αποτέλεσμα αδικεί την εμφάνισή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Λεβέντης: «Δυστοκία κι απουσίες βασικών στελεχών μας έχουν στοιχίσει»

Kώστας Παλαιολόγος