free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Με συγκέντρωση κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας»

Το στίγμα του για την προσεχή δύσκολη αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ εξακολουθεί να απολαμβάνει ο ΑΟ Ιλίου μετά την πάροδο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.

Το φιλόδοξο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων μετράει ισάριθμες νίκες, συνδυάζοντάς τες με εξαιρετικές εμφανίσεις. Γεγονός το οποιο κι αναδεικνύει με ξεκάθαρο τρόπο την ποιοτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα από το τεχνικό τιμ.

Ο προπονητής Γιώργος Τζώτζης πρώτος απ’ όλους σπεύδει να επισημάνει την κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας, όπου συνιστά αυξημένη προσήλωση και επαγρύπνηση: 

«Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας. Πρόκειται για μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή κι ανταγωνιστική, όπου επιβάλεται να επιδείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Πάμε δυνατά και συγκεντρωμένα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Μία αναμέτρηση, όπου θα επιδιώξουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο μας σερί, ώστε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Ακόμη, πάντως, εκτιμώ ότι είναι πολύ νωρίς να πούμε το ο,τιδήποτε από πλευράς οριοθέτησης στόχων. Η αίσθησή μου είναι ότι μετά την όγδοη ή δέκατη θα έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα για όλους τους αντιπάλους μας». 

Στα αγωνιστικά, ευχάριστα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη, αναφορικά με την αποθεραπεία των Δούκα, Αθανασόπουλου και Πετάι, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

 

Related posts

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς με δώρα στο Χατζηπατέρειο

Γιώργος Ανανίδας

Μάνος Βουγιούκας στον ΠΑΣ Γαλάτσι

abola10

Μπεκατώρος Ανδρέας (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δίκαιη νίκη”

abola10