free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Ατματζίδη η Κηπούπολη!

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθειτκού ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου των δυτικών προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Μιχάλη Ατματζίδη πραγματοποίησε η Κηπούπολη! 

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ενέταξαν στο ρόστεςρ τους τον 3χρονο μεσοεπιθετικό, ενισχύοντας σε σημαντικό βθαμό την μεσοεπιθετική τους λειτουργία ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι πρότινος το νέο απόκτημα της Κηπούπολης αγωνιζόταν στον Άγιο Δημήτριο, από τον οποίο μόλις προχθές έμεινε ελεύθερος για προσωπικούς λόγους. Οι παράγοντες της νεοφώτιστης ομάδας των δυτικών συνοικιών, κινήθηκαν ταχύτατα και με αστραπιαίες κινήσεις απέσπασαν την υπογραφή του πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενδέχεται να αποτελέσει ιδιαίτερα σημαντική μονάδα για τον προπονητή Δημήτρη Φιλίππου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια προσθήκη η οποία θα κλείσει και την επίσημη, μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον έμπειρο μεσοεπιθετικο Ατματσιδη Μιχαήλ,

Ο 30χρονος αριστεροποδαρος μεσοεπιθετικος έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ερμής Κορυδαλλού -Απόλλων Σμύρνης -Χανιά -Μοσχάτο – Ικαρος Καλλιθέας – Σαρωνικός Αίγινας & Αγ.Δημητριος.

Τον καλωσοριζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε να είναι υγιείς με συνέχεια των αναλογων επιτυχιών του!!»

Related posts

Φιλίππου: «Δείχνουμε τη δυναμική μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Η ομάδα έχει δυναμική για πολύ καλά πράγματα στο μέλλον»