free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διήμερο ξεκούρασης στη Ρόδο

Ως γνωστόν το σαββατοκύριακο ο Α.Σ. Ρόδος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είναι η σειρά του για ρεπό.

Ο Πάρης Ανδράλας αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μετά από μία εβδομάδα απαιτητικών προπονήσεων, έτσι ώστε από την προσεχή Δευτέρα να φουλάρουν ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Πάντως, τα «ελάφια» χθες προπονήθηκαν κανονικά στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και ταχύτητες.
Η σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα διεξαχθεί στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον νεαρό τεχνικό να ρίχνει και πάλι το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και οικογενειακό διπλό.
Το διάστημα δύο εβδομάδων χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ( μετά από το ρεπό της 6ης αγωνιστικής για τον Α.Σ. Ρόδος δεν θα γίνουν παιχνίδια το επόμενο σαββατοκύριακο), δίνει την ευκαιρία στον Πάρη Ανδράλα να δουλέψει με ηρεμία πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, έτσι ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην συνέχεια.
Ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα στους Μιχάλη Αυγενικού και Μανώλη Ευγενικό να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα για να τεθούν στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, ενόψει του ντέρμπι με τον Διαγόρα που θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες για τα «ελάφια».
Τέλος, να σημειώσουμε ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Α.Σ. Ρόδος σχετικά με τον τραυματισμό του Λούκας ντε Ολιβέιρα, καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω πλαγίου συνδέσμου, με την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Related posts

Φιλικό με Αγίους Αναργύρους

Ρένος Γιαμπουράς

Κεραυνός Πετρούπολης-Αστέρας Χαϊδαρίου 2-2

Abola Team 3

Αξιοποίηση παικτών από τις υποδομές του Εθνικού

Abola Team 2