free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Χαλκηδονικό»

Το στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον Χαλκηδονικό, έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Ο κύκλος των δύσκολων όσο και καθοριστικών αγώνων συνεχίζεται για τη Λυκόβρυση, η οποία φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τον δυνατό κι επικίνδυνο Χαλκηδονικό.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, αφού μετράει μόλις δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις του την πρώτη του νίκη, ώστε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. 

Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι παίκτες της Λυκόβρυσης καλούντια να αντιπαρέλθουν τα σημαντικά αγωνιστικά τους προβλήματα, δεδομένου ότι οι Γιόναρντ Κάντριου και Χαράλαμπος Ζήκος αντιμετωπίζουν πρόβλημα ιώσεων και δεν βρίσκονται σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους,

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου στις δηλώσεις του έδωσε το στίγμα του: 

«Προετοιμαζόμαστε με τη απαιτούμενη σοβαρότητα και προσήλωση, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα δυνατοί και συγκροτημένοι στην αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό. Το θετικό είναι ότι είμαστε μαζεμένοι, όμως κάποια θέματα υγείας σημαντικών μας παικτών μας έχουν προβληματίσει. Θ αβρούμε όμως την χημεία μας και τον τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες»

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Άξια πρωταθλητής ο Παπάγος, θέλουμε καλή εμφάνιση»

Το ευχαριστώ του Τρυφέρη στη Λαύρα και τα συγχαρητήρια στο Βύρωνα

abola10

Ψύλλιας: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος