free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Γούλα ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Στην απόκτηση του 24χρονου φορ προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύοντας την γραμμή κρούσης τους.

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου και ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Παντελή Γούλα, ο οποίος προέρχεται από ερασιτεχνικό σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας (σ.σ. την Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας)  και το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του. Επίσης έχει να επιδειξει θητεία και στο Μοσχάτο

 

Σμυρνής: «Με σεβασμό στον σπουδαίο αντίπαλο και συγκέντρωση» 

Αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, ώστε να διατηρήσουν ακέραιη την επαφή τους με την κορυφή, παρουσιάζονται άπαντες στον Ολυμπιακό Λιοσίων, όσον αφορά την κυριακάτικη καθοριστική αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικύ πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με 13 πόντους, υπολείπονται δύο βαθμών των πρωτοπορων Τραχώνων, που έχουν το απόλυτο μετά την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνισιτκών και θέλουν όσο τίποτε άλλο το «τρίποντο», ώστε να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική ως τώρα πορεία τους.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή: «Αντιμετωπίζουμε μία πού ιστορική ομάδα με πολλές παραστάσεις αγώνων στις επαγγελματικές κατηγορίες στο πέρασμα των προηγούενων κατηγοριών, με τεράστια δυναμική. Θα πάμε με τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίαλονα προσεγγίσουν με προσοχή και την απαραίτηση συγκέντρωση την αναμέτρηση, με σκοπό να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό βαθμό και με όπλο την καλή μας ψυχολογία και την έδρα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Χρήστος Γκαβζίδης, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του κι ενδέχετια να ηγηθεί στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για νίκη επί τοιυ Αθηναϊκού, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Γιώργος Αθανασιάδης.

Related posts

Κιούρκος: «Έχουμε τον τελευταίο λόγο για το γηπεδικό»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10

Γιάννης Ντόκος: “Ποτέ δεν τα παρατάμε και κυνηγάμε πάντα το όνειρό μας”

admin