free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πλήγμα» με Γκρέκο στα Βριλήσσια

Θλάση στον δικέφαλο υπέστη ο δυναμικός αμυντικός της ομάδας του Γιάννη Χαραλαμπίδη (φωτό) και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων.

 

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Βριλησσίων για τις ανάγκες της σαββατιάτικης καθοριστικής αναμέτρησης με τον Κεραμεικό  

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότιη προπόνηση της Πέμπτης επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη στον Δαμιανό Γκρέκο. Ο δυναμικός αμυντικός εγκατέλειψε το πρόγραμμα με θλάση στον δικέφαλο, η οποία σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις προβλέπεται να τον θέσει  εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων

 Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη δεν εξαντλούνται εδώ. Κι αυτοί διότι τρία βασικά στελέχη αντιμετωπίζουν ιώσεις, που δεν τους έχουν επιτρέψει να ενταχθούν στο πρόγραμμα προπονήσεων,. Με άμεση συνέπεια, τα Βριλήσσια να παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης.

Ο λόγος για τους Θοδωρή Κουρή, Σταύρο Τσιούμα και Δημήτρη Σαχινίδη, οι οποίοι ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης, ωστόσο, δεν χάνει το κουράγιο του και στις δηλώσεις του εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον υλικό:

 «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά που συνθέτουν το ρόστερ. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονό  ότι θα παραταχθούμε με σύνθεση ανάγκης απέναντι στον Κεραμεικό, θα μπούμε αποφασισμένοι για όλα για την νίκη, ώστε να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα»

 

 

Related posts

Ελευθερούπολη: «Διαζύγιο» με Χαραλαμπίδη – «Τέλος» και ο Βουγιούκας

Nάσος Φακίδης

Αστέρας Ζωγράφου-Νεοπεντελικός 2-2

Abola Team 3

Σομπότοβιτς: «Μονόδρομος η νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος