free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προλαβαίνουν τον Ιωνικό οι Ρεκλείτης, Βλάχος και Σταυλάς στον Ιάλυσο

Αυξάνονται οι πιθανότητες, προκειμένου ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης να έχει στην διάθεσή του, τους Βαγγέλη Ρεκλείτη, Θωμά Βλάχο και Δημήτρη Σταυλά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εδώ και ημέρες, ωστόσο χθες ένιωσαν καλύτερα και συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης, γεγονός που ικανοποίησε τον νεαρό τεχνικό.
Εφόσον οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς, τότε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους έχει στην διάθεσή του, με το Σάββατο να είναι η κρίσιμη ημέρα που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από την πρώτη νίκη στην σεζόν, σε βάρος του Α.Ο. Ζευγολατιού στην προηγούμενη αγωνιστική.
Οι «τοξοβόλοι» θα επιδιώξουν στην Νίκαια να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» που θα τους ανεβάσει κι άλλο βαθμολογικά, συνεχίζοντας την αντεπίθεσή τους, έπειτα από το μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο «Οικονομίδειο» και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος για την Αθήνα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό Νικαίας.

Related posts

Ανακοίνωσε Πογκοσιάν το Κερατσίνι!

Abola Team 2

Παρελθόν από τον Αήττητο, Κοσμάς, Χρήστος Κύρκος και Ηρακλής Αλεξίου

Abola Team 2

Η πρόσληψη Μαυρομάτη στην Κηφισιά και οι απίστευτες συμπτώσεις!

Ρένος Γιαμπουράς