free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Ψάχνουμε νίκη ψυχολογίας!»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έδωσε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

Επιχείρηση ανασύνταξη δυνάμεων επειχειρείται στην Αγία Ελεούσα, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.  

Η άλλοτε κραταιά ομάδα των δυτικών προαστίων επιχειρεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα την Νέα Σμύρνη για την Πέμπτη αγωνισιτκή του πρωταθλήματος, που θα της επιτρέψει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση  του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Όπου και βρίσκεται έχοντας να επιδείξει τη φτωχή συγκομιδή του ενός πόντου. 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την πρώτη νίκη, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για μία πορεία ανάλογη της ιστορίας και της δυναμικής του σωματείου: 

«Ψάχνουμε επειγόντως για μία νίκη, που θα μας τονώσει την ψυχολογία και θα μας επιτρέψει να πιστέψουμε πεισσότερο στους εαυτούς μα. Είμαστε σε περίοδο διαρκούς αναδόμησης και προσπαθούμε με ιδιαίτερα επίπονη προσπάθεια να βρούμε τα πατήματά μας. 

Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη.

 Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, δουλέψαμε πολύ μεθοδικά ακι με στόοχ να φανούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού»

 

 

Related posts

Θεοχαρίδης και Ρήγας οι νέοι τεχνικοί διευθυντές των υποδομών της Κηπούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό «χτύπημα» από Άτταλο!

abola10