free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Μονόδρομος η νίκη!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον ΠΑΣ Αθηνών έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Αποφασισμένοι και με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Προμηθέα (1-6) και ΑΕ Ιλίου (4-2), που συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις, εξορμά ο Αστέρας Χαϊδαρίου στην έδρα του δυνατού ΠΑΣ Αθηνών, αποσκοπώντας στην τρίτη συνεχόμενη επιτυχία που θα τον εδραιώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολγικού πίνακα.

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζουν την σημερινή αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα ευελπιστώντας να διευρύνουν το σερί των νικηφόρων τους αποτελεσμάτων, αλλά και της διαρκώς βελτιωμένης τους εικόνας. Με τον τενχικό Βασίλη Τσιάκαλο να δίνει το στίγμα του:

«Πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να δώσουμε συνέχεια στο επιτυχημένο σερί που ακολούθησε μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕ Περιστερίου. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ και όλοι οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για εμάς η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Αθηνών είναι μονόδρομος. ‘Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όλοι οι ποδοσφαιριστές μου δείχνουν διάθεση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

 

Εκδόθηκε το δελτίο Βικάτου

Την πρώτη του παρουσία σε αποστολή αγώνα του Αστέρα Χαϊδαρίου θα πραγμαοτποιιήσει ο Δημήτρης Βικάτος κόντρα στον ΠΑΣ Αθηνών.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά από αστραπιαίες ενέργειες διευθέτησαν το θέμα έκδοσης δελτίου του νεοφερμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτομάτως τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του Βασίλη Τσιάκαλου.

Αντίθετα, εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Σπύρος Αλεξάκης και Καρέν Ντονικιάν λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. 

 

Related posts

Δάφνη Αθηνών-Άρης Καλαμακίου 1-1

Abola Team 3

Λέοντες-Κρόνος Αιγάλεω 5-0

Abola Team 3

Δεύτερη σερί νίκη ο Αστέρας Εξαρχείων, 1-0 τον Προμηθέα

Abola Team 3